Mimi pretila Zorici Marković?!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Pobednica druge sezone „Veliki brat VIP“ šalje preteće poruke folk pevačici?!

Popularnoj folkerki Zorici Marković, nakon što je u emisiji „Veliki mozak“ nazvala Mimi Đurović „akrepom“,

nije bilo ni na kraj pameti da će dobiti preteće SMS-ove, za koje sumnja da ih je poslala Crnogorka ili neko iz njenog okruženja, otkriva list Alo. Ona je ispričala da joj je nakon ovog gostovanja na mobilni telefon stigla poruka jezive sadržine:

– U utorak ujutru stigla mi je grozna poruka sa crnogorskog broja. Ja ne znam da li postoji još neki izraz, a da ga nije bilo u toj poruci. Nazivana sam najpogrdnijim imenima, ovakva sam, onakva, ma užas živi. Sve sam to nekako i mogla da progutam, dok nisam videla da je i moj sin spomenut, naravno u negativnom kontekstu. E tu mi je pala klapna – izjavila je Zorica.

– Pre dva dana sam se vratila iz Rima. Mama mi je ispričala šta je Zorica rekla i kako me je nazvala. Smatrala sam je normalnom ženom, ne znam šta joj se dešava. Ja to, naravno, nisam pustila, kao ni moji roditelji niti dve bliske drugarice – uzvratila je Mimi Đurović.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mimi Đurović postala voditeljka

Mimi Đurović sa bratom u Londonu

Zorica: Zavidela sam Miri Marković!


Nema komentara na “Mimi pretila Zorici Marković?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump