Miodrag: Marijanu sam oženio zbog trudnoće

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Miodrag: Marijanu sam oženio zbog trudnoćeMiodrag Kostić, poznati biznismen, čiji je privatni život uvek bio pod budnim okom javnosti.

Ali o kom on nikada nije želeo da priča, otkrio je nedavno za crnogorsku televiziju

„Atlas“ svoju ljubavnu tajnu. Kralj šećera je priznao da se samo jednom oženio i to zbog toga što je Marijana ostala tada u drugom stanju.

– To je bilo dosta davno i to nije nikakva tajna. Oženio sam se 25. avgusta, na moj rođendan, a Marijana je već tada bila trudna. Kao konzervativni Crnogorac smatrao sam da nema smisla da ostavim trudnu ženu. – rekao je Kole za “Atlas” i dodao da trudnoća nije jedini razlog zbog kog je poželeo da sa Marijanom provede ceo život:

– U to vreme je ona imala ono što sam mislio da jedna žena treba da ima da bi je čovek odveo pred oltar, i to sam uradio – obrazložio je Kostić, koji je dodao da se njegova devojka Mia Zečević i Marijana druže, kao i da je Marijana prijateljica Nataše Bekvalac.

Inače, bivša supruga Lotara Mateusa trenutno je u centru medijske pažnje u Nemačkoj, jer je ona jedina osoba sa kojom fudbalski trener razgovara od kako ga je ostavila Lilijana. Lotar se nikome ne javlja, nigde se ne pojavljuje, a jedina osoba sa kojom se svakodnevno čuje je upravo Marijana.

– Ona je jedina koja mu vraća snagu – tvrdi ovaj časopis i postavlja pitanje da li to znači da je moguća ponovna romansa ovih bivših supružnika.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ešton Kučer: Ja sam idiot koje je oženio Demi Mur!

Miodrag Kostić i Mia Zečević raskinuli?!

Penelope Kruz oštro demantuje priče o trudnoći!


Nema komentara na “Miodrag: Marijanu sam oženio zbog trudnoće”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump