Mladen priznao svoje emocije Anabeli!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Posle nekoliko dana druženja, muvanja i nežnih šaputanja, maneken Mladen Radulović konačno je skupio hrabrost i Anabeli direktno izneo svoje namere.

Za vreme žurke,

u subotu uveče, tačnije oko 3 ujutru, golupčići su sedeli u kući i tada je bivši dečko Seke Aleksić odlučio da otvori karte! Zbunjena Anabela ga je nemo slušala i stidljivo upitala: „Ne znam da li da ti verujem“, na šta je maneken samouvereno odgovorio:

– Ne treba da mi veruješ. Ja samo imam potrebu da ti kažem, a ako ti odlučiš da mi ne veruješ, OK, poštujem odluku. Na Anabelinu konstataciju da mu se to možda samo čini zbog toga što su zatvoreni u kući Velikog Brata, Radulović je doslovce rekao:

– Da li misliš da sam ja toliko lud, glup ili neiskusan! – posle čega su odlučili da prekinu razgovor da ih Veliki Brat ne bi zvao u ispovedaonicu.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB: Anabela i Mladen se muvaju?!

Raskinuli Anabela i Mladen!!!

Mladen Radulović: Seki želim sve najbolje


Jedan komentar na “Mladen priznao svoje emocije Anabeli!”

  • tamara
    18 februara, 2010, 14:59

    anabela udaj se za mladena Heart Yes Beer

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump