Nataša Bekvalac pobegla sa finala VB!!! /video/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Spektakularno finale rijaliti programa „Veliki brat VIP“ donelo je mnogo uzbuđenja, pobedu i ček u iznosu od 50.000 evra Milanu Mariću Švabi.

Oborilo sve

dosadašnje rekorde u gledanosti, ali i uspelo je da posvađa dve pulenke „Emoušna“, Jelenu Karleušu i Natašu Bekvalac!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, problem je nastao oko toga što je Nataša pobegla za Novi Sad dva sata pred početak finala.

– Kada je došla u Beograd, Nata je videla da su zavese, koje su bile deo njene scenografije pokisle i da će morati da nastupa bez njih. Ovo ju je toliko iznerviralo da se spakovala i otišla u Novi Sad. Zbog ove situacije je Karleuša, koja je inače trebalo da nastupi na kraju kao zvezda večeri, bila prinuđena da otvori program dok organizatori ne namole Natu da se vrati. Iako Karleuši nije bilo pravo jer je ona po godinama staža, broju hitova i tiražima veća zvezda od Bekvalčeve, pristala je da nastupi na početku, ali nije želela da prećuti, u šta su se uverili i svi koji su gledali direktan prenos finalne večeri „Velikog brata“. Naime, po završetku izvođenja pesme „Insomnija“, Karleuša je dobila pohvale za scenski nastup, nakon čega je izjavila: „Trudila sam se da ovo izgleda tako da posle mene svi budu smešni“. Iako nije prozvala nikoga poimence, pošto je posle nje nastupila jedino Nata, svima je bilo jasno na koga je mislila – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor koji se našao na licu mesta.

U želji da proverimo navode iz priče, pozvali smo najpre PR službu Jelene Karleuše i upitali da li je tačno da je Bekvalčeva uslovljavala organizatore pa je zbog toga JK dala takvu izjavu, ali oni nisu želeli da komentarišu. Do ljudi iz PR službe Nataše Bekvalac nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja, pa smo ostali uskraćeni za njenu izjavu.

https://www.youtube.com/watch?v=Ww4P-x7cAzQ https://www.youtube.com/watch?v=izX48gAV6KY

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Novi CD Nataše Bekvalac u prodaji!

Nataša promovisala novu pesmu /video/

Kako je Nata psovala Sergeja /video/


3 komentara na “Nataša Bekvalac pobegla sa finala VB!!! /video/”

 • D
  1 marta, 2010, 10:58

  Nataša je definitivno bolja riba od Jelene,ali joj onakav nastup nije trebao.Em je iskopiran,em je vulgaran i samo je ispala smešna.

 • sin Dragan
  2 marta, 2010, 15:54

  Uloga domino dame joj nikako ne stoji. Pocinje jako da nervira sa svojim nastojanjima da ispadne super sexy cica. Kad je bicovala Oskara (fuj), pa kad je priznala da je spavala sa Danilom prvo vece kad ga je upoznala (kakva nehriscanska poruka, bar nije morala o tome da govori javno), a sad i ovaj kozlic kad je uzjahala.

 • Hamer
  3 marta, 2010, 2:40

  E ljudi, sad mi pade na pamet. Jel se secate njenog prvog hita?

  Lazi me lazi, lazi ako smes,
  Pa cu da ti pokazem kuda da i-des.

  Kako je to bilo inspirativno! Pa i dete bi moglo to da napise i otpeva. Laugh

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump