Neverovatno

Sasusena osecanja u kutku moje vec ugasle duse, cuce………….inspiracija je vec odavno rekla zbogom mojim sivim celijama! Skoro da sam zaspala na svojoj jedinoj vezi sa svetom, kompjuteru, kad se u virtualnom svetu razigrala cigra, koja je plesala u ritmu ljubavi. Neverovatno!!!

Rec po rec, slovo po slovo, razvila se mastovita igra reci, koja je vodila nikuda. Nikuda?! Da, nikuda i svuda, zaliveni istaci sparuskane, gotovo mrtve osnove na kojoj rastu moja osecanja, daju osnovu za novi zivot. Polako, onako nestvarno, razvija se u virualnom svetu, nesto neshvatljivo za ljudski um, ali veoma poznato davljenicima, koji se hvataju za slamku. Davno sanjani san je poceo da se pokazuje, kao seme koje klija, onako stidljivo………..

Strah,strah me obuzeo, od novih, nepoznatih osecanja…….. ne nepoznatih, vec davno zaboravljenih, iscezlih iz moga stvarnog zivota. Uplasena pohrlila sam pravo u ralje glasa, prividjenja, utvare, da je zagrlim, ali ko i svaka fatamorgana, i moja je samo delo, moje maste, zelja moje duse, san mojih snova.

Neverovatno!!!!

Ja i sada verujem da ce se taj san ostvariti, da ce moja Oaza u sred pustinje dati utociste od vreloga sunca ovoj mojoj ispucaloj dusi, na kojoj raste samo bolna tisina i nista vise. Sad cekam, da se desi nesto neverovatno, ali istinito!!!!

Cekam, i cekam, i cekam……………ponekad se desi CUDO!

izvor: bgdcafe.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Neverovatno-Pink delfin!

Ljubav je robija

Moj beli leptiru…


Jedan komentar na “Neverovatno”

  • satan
    7 septembra, 2010, 19:59

    totalno…

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump