Niggor i Georgiev: Puklo drugarstvo?!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Niggor i Georgiev: Puklo drugarstvo?!Dvojica bliskih i dugogodišnjih prijatelja Igor Lazić i Vlado Georgiev naglo su zahladili odnose nakon Nigorovog izlaska sa „Farme“, saznaje „Alo!“.

Kako se priča,

najveći povod za ovakav razvoj situacije bilo je otkriće Saše Jovanovića u romanu „Sve tajne farme“ da je popularni Barba uslovio svoje pojavljivanje u ovom rijaliti programu Igorovom pobedom!

– Igor se razočarao u prijatelja zbog toga što ovaj nije želeo da ga podrži u najtežim trenucima zbog ličnog animoziteta prema Televiziji „Pink“. Veoma je svestan da Georgiev nije ni imao nameru da gostuje u ovom šou programu, pa je zbog toga postavio uslov koji je unapred znao da mu producenti neće uslišiti. Zbog svega toga su potpuno zahladili odnose, što može biti veliki problem jer je Igor zvanično zaposlen u Vladovoj firmi – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, blizak crnogorskim muzičarima.

Indirektna potvrda da među bliskim prijateljima nije sve u najboljem redu, stigla je i od samog Igora, koji je otkrio da se neće pojaviti na koncertima Georgieva u Centru „Sava“:

– Neću doći na taj koncert jer te „anplagd“ varijante nisu za mene. U Centru „Sava“ mi je previše nekako fensi i gospodska atmosfera i nije to za mene – rekao je Igor u emisiji „Pop mjuzik“, koja će u nedelju biti emitovana na „Avali“.

Zanimljivo je da se Igor krajem godine, kada je tek izašao sa „Farme“, sa majkom pojavio u „nimalo fensi“ ambijentu kamerne opere „Madlenianum“ na koncertu Georgieva! Kako bismo dodatno proverili ova saznanja kod glavnih aktera, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Igorom i Vladom, ali to nam nije pošlo za rukom do zaključenja ovog broja. Da li će i u ovom slučaju biti po onoj staroj „gde ima dima, ima i vatre“, pokazaće vreme…

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sale: Niggor i Marijana su u vezi! /intervju/

Georgiev: Sa Marinom sam bio, ali pre 13 god.

Georgiev i dalje u ljubavi sa menadžerkom!


Nema komentara na “Niggor i Georgiev: Puklo drugarstvo?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump