Oliver, Emina i Milan u trci za „Evrosong“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Čelnici javnog servisa i Goran Bregović odlučili da se 13. marta u studiju na Košutnjaku za srpskog predstavnika na „Evrosongu“.

Bore Oliver Katić, Emina Jahović

i Milan Stanković.

Kako „Alo!“ saznaje, ovo troje pevača će ovih dana ponovo posetiti Bregin studio, gde će se za svakog posebno raditi aranžmani i odrediti intonacije koje će biti prilagođene svakome posebno. Na ovaj način će se Oliver, Emina i Milan gledaocima RTS-a predstaviti u najboljem svetlu i pokušati da se izbore za što više SMS glasova koji će jednog od njih poslati u Oslo.

Inače, kao što smo već pisali, čelnici RTS-a su pripremili pravi šou program gde će, osim naših takmičara, nastupiti Severina, „Regina“, Marija Šerifović, Jelena Tomašević, Marko Kon, ali i Zdravko Čolić, koji će sa Bregom otpevati pesmu sa svog novog albuma „Marijači“.

Predstavnike odabralo 15 zemalja

Belgija, Albanija, Bugarska, Ukrajina, Izrael, Turska, Švajcarska, BiH, Finska, Norveška, Danska, Island, Holandija, Makedonija i Slovenija već su odabrale svoje predstavnike.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Hrvatska i Slovenija nisu prošle u finale

Milan Stanković sigurno ide na Evrosong?!

Prognoza Eurosong kladionica


Nema komentara na “Oliver, Emina i Milan u trci za „Evrosong“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump