Renato Henc izbačen iz „Granda“

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Renato Henc je u subotu izbačen iz „Granda“! Kako nam je sam pevač rekao, sa Sašom Popovićem se razišao krajnje prijateljski, nije bilo nikakve svađe.

A razlog zbog kojeg

je najuren leži u ugovoru koji nije ispoštovao.

– Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji „zvezda Granda“ potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi – priznaje Renato i dodaje da je Popoviću objasnio zašto je pevao „u ilegali“.

– Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa „Grandom“ samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pevam. „Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe“, rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u „Grandu“. Do tada ću pevati svakom ko me bude pozvao! – naglašava Henc.

izvor:Kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Renato izbačen, Eva nova gazdarica

Đani konačno izbačen iz Parova

Vlada i Anabela vode „Zvezde Granda“?!


Nema komentara na “Renato Henc izbačen iz „Granda“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump