Sale promovisao knjigu „Sve tajne Farme“

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

U beogradskom kafeu Bilioner održana je promocija hit knjige Sve tajne Farme.

Koja se od juče ponovo može naći na svim kioscima širom Srbije.

Novinar i bivši učesnik ovog rijaliti šoua Sale Jovanović ugostio je svoje bivše kolege farmere, koji su zdušno podržali negov projekat, a predstavnici brojnih medija ponovo su mogli da na jednom mestu uslikaju nekad sukobljene Maju i Cakanu, kao i par čija je ljubavna priča obeležila prvi serijal Farme – Sandru i Marka.

– Imao sam potrebu da milionima vernih fanova Farme opišem neke detalje koje kamere nisu zabeležile ili koje nisu bile dovoljno dobro objašnjene. Međutim, ostalo je još dosta stvari koje će zauvek ostati među nama. Postoje i neke tajne zbog kojih bi svi imali prilično problema kada bi ih obelodanio – rekao je Sale, a potom je Maji poklonio štiklu (uvijenu u mašnicu), koju joj je isekao na imanju u Barajevu.

– Ako opet budemo ulazili na Farmu mogao bi da mi isečeš i gaćice – odgovorila je vatrena Nišlijka u svom stilu.

Iako se jagma za knjigom Sve tajne Farme nastavlja, Sale kaže da neće doštampavati treće izdanje, a na kraju promocije najavio je i rad na novom projektu – knjizi i dokumentarnom filmu koji će se baviti rekonstrukcijom poslednje godine života i smrti Tošeta Proeskog.

Nigor se naljutio!

Jovanović je u knjizi otkrio i ljubavne afere koje su nastale posle Farme. Tačnije, on je napisao da su pevač Nigor i manekenka Marijana, koja se kratko zadržala na Farmi, u ljubavi od januara i da su „odlepili jedno za drugim“. Možda se baš zbog te priče Nigor nije pojavio na promociji, ali se svakako naljutio na svog bivšeg cimera.

„Ja sam napisao nešto što bi novinari svakako saznali. Bitno je da je to istina jer sam za njihovu ljubav saznao lično od njega“, rekao je Sale.

izvor: Story, Alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sale: Niggor i Marijana su u vezi! /intervju/

Farma: Sale gađao Maju Nikolić sveskom!!!

Pobednik Farme je Milan Topalović Topalko!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Sale promovisao knjigu „Sve tajne Farme“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump