Sandra Obradović zapucala gol Marku Đurovskom

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Misica Sandra Obradović dala je odlučujući gol Marku Đurovskom na humanitarnoj utakmici u malom fudbalu.

Koja je u subotu veče odigrana u

Zrenjaninu! Naime, na humanitarnom turniru „Pompeja“ poznate dame srpske estrade u ekipi Lavica u subotu su pobedile jedan od najboljih muških timova SAS. Ženski tim predvodila je Margit Savović, bivša političarka i ministarka za ljudska prava i manjine, a sadašnja profesorka na Pedagoškom fakultetu u Jagodini. U Margitinom timu bila je Merima Njegomir, koja je svojom borbenošću motivisala mlađe koleginice, pevačice i manekeneke – Jellenu, Sofiju Pekić, Zoricu Đurković, Jovanu Tipšin, Biljanu Petrović, Sunčicu Stevanović, Anu Petrović, Sandru Obradović i aktuelnu mis Srbije Jelenu Marković. „Bila je to bespoštedna borba! Muškarci ne mogu da podnesu da ih žene pobede ni u čemu, pa čak ni u zabavnoj utakmici u malom fudbalu u humanitarne svrhe! Nikad do sada nisam igrala fudbal, imam dve leve noge, ali to uopšte nije važno. Volim sport, već deset godina se bavim biciklizmom. Lako smo se okupile oko humanitarne ideje, a dobro nam dođe da malo smršamo“, rekla je za „Press“ Margit Savović, predsednica Humanitarne organizacije „Lavice“ koje već tri godine pomaže paraplegičarima i deci sa posebnim potrebama.

Gol sasovaca bez velikog uspeha branio je Marko Đurovski, bivši učesnik „Farme“ i sin poznatog fudbalera Milka Đurovskog. Ne birajući sredstva, Lavice su mrežu Đurovskog uspele da zatresu čak 13 puta! U jednom trenutku Đurovski je sakrio loptu ispod majice, pretrčao do suprotne strane i ušao u gol Lavica što sudija, poznati vojni komentator Miroslav Lazanski uopšte nije primetio. „Na terenu se ionako nije znalo ni ko pije ni ko plaća! Niko nije poštovao pravila, vladao je pravi haos! Smatram da je ova utakmica odraz opšteg stanja u društvu“, rekao je Miroslav Lazanski, sa čijim mišljenjem se složio glumac Aljoša Vučković. Nakon utakmice, estradne fudbalerke zapevale su pred tri hiljade ljudi. Merima Njegomir pevala je sa Nenadom Okanovićem, alijas Sinom Draganom, koji je vodio program sa Jelenom Bačić Alimpić. Sav prihod od manifestacije namenjen je Udruženju paraplegičara Banata, a organizator manifestacije je kompanija „Mis YU“ Vesne da Vinča, uz podršku humanitarne akcije „Veliko srce“ pod patronatom princeze Katarine Karađorđević. Dado Topić je specijalno za ovu priliku došao iz Hrvatske u Zrenjanin. „Dobro je kad ljudi odgovore ljudski na ovakve programe i pokažu svoje najbolje osobine“, rekao je legendarni roker, koji je nakon utakmice održao mini-koncert.

izvor: Press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sandra Obradović dobila otkaz sa Pinka!

Sandra i Marko zajedno sadili jelke!

Sandra Obradović iliti JK wannabe!


Nema komentara na “Sandra Obradović zapucala gol Marku Đurovskom”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump