Seka nazvala Divnu Karleušu „prasicom“?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Seka nazvala Divnu Karleušu "prasicom"?Ovogodišnji serijal „VIP Veliki Brat“ izazvao je veliko interesovanje kod publike.

Među kojima su i brojne estradne zvezde koje na svojim profilima na

„fejsbuku“ komentarišu ukućane, a najekstremniji slučaj desio se tokom jučerašnjeg dana kada je na profilu Cece Ražnatović osvanulo pljuvanje po učesnicima, i to sa profila pod imenom Svetlana – Seka Aleksić!

Povod za ovo bio je status koji je Ceca pre dva dana postavila u kome se kaže: „Lepa Lukić je zvezda koja traje 50 godina. Jedina je VIP persona u kući Velikog Brata. Navijam za nju i Švabu! Švaba je fenomenalan.“ Ovakav komentar izazvao je veliku polemiku u koju se uključila i Seka, koja, za razliku od Cece, nije imala samo reči hvale za ukućane.

– Ovaj Boki mi se stvarno gadi! Na šta čovek liči? Ni muškarac, ni žena, šta je on zaista? Fuj, raniću se ko je sve VIP u Srbiji! U pravu si, maco, Lepa je tamo jedina zvezda. Gospođa mama prasica samo ždere kao usisivač, jede žena sve što stigne! Užas jedan!!! – komentar je koji je Seka ostavila.

Iako su gotovo svi pretpostavili da se komentar odnosi na Divnu Karleušu, jer upravo nju Boki zove „mama“, a i njena ćerka je imala kućnog ljubimca prase, čije su ime neki protumačili kao prozivku na Sekin račun, nismo želeli da mnogo nagađamo. Pošto je Anabela jedina majka u kući osim Divne, moguće je bilo i da se na nju odnosi deo izjave, pa smo pozvali PR službu folk zvezde da proverimo.

– Seka već neko vreme nema profil na „fejsbuku“. To je objavljeno polovinom januara na njenom zvaničnom sajtu www.sekaaleksic.com upravo zbog zloupotrebe „fejsa“ – bio je odgovor koji su nam poslali iz PR službe ove folk zvezde.

Želeći da proverimo ovaj podatak, otišli smo na njen zvanični sajt, gde pomenuto obaveštenje nismo pronašli, ali smo uspeli da nađemo intervju koji je 7. 1. dala svojim fanovima, u kome je Seka potvrdila da je u to vreme imala profil na socijalnoj mreži.

Sa druge strane, u razgovoru sa nekim od njenih prijatelja na socijalnoj internet mreži, dobili smo informaciju da su se neki od njih pre nekoliko dana dopisivali sa njom i da im nije poznato da je profil ugašen.

JK: Psihijatrija je svima dostupna

Pošto Divna nije u mogućnosti da odgovori, pozvali smo Jelenu Karleušu.

– Svako se ponaša u skladu sa svojim vaspitanjem, poreklom i obrazovanjem. Naravno, svako ima pravo na subjektivno mišljenje, kao i na lečenje opsesije u nekoj od psihijatrijskih ustanova – rekla nam je JK.

Seka poslala obaveštenje

Neposredno pred zaključenje broja, od PR službe Seke Aleksić stigao nam je izvod sa njenog sajta, gde se vidi obaveštenje da od 16. 1. pevačica gasi svoj profil na „fejsbuku“ i da se njeni komentari mogu smatrati verodostojnim samo oni koji se nalaze na oficijelnom sajtu. Ponovnim ulaskom u oficijelni Sekin sajt, nismo uspeli da nađemo ovo obaveštenje.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić baš aktivna na Facebook-u!

Karleuša nazvala Kustu Turčinom?!

Seka pomerila koncert, a JK žao!


Jedan komentar na “Seka nazvala Divnu Karleušu „prasicom“?”

  • milica
    16 maja, 2010, 20:02

    Female Fighter javise javise sto nebi sto nebi menise dopalo a teb a tebi

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump