Seka pomerila koncert, a JK žao!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Seka pomerila koncert, a JK žao!Folk zvezda Svetlana – Seka Aleksić pomerila je koncert u “Beogradskoj areni”.

A među prvima koji su na ovu informaciju indirektno skrenuli pažnju bila je njena koleginica

Jelena Karleuša.

Naime, popularna JK je na svom javnom “fejsbuk” profilu dan pre nego što je medijima stiglo zvanično obaveštenje napisala komentar koji se verovatno odnosi na njenu koleginicu sa kojom već mesecima vodi medijski rat “u rukavicama”, kako putem socijalne internet mreže, tako i u domaćim medijima.

– C,c,c… Ko je to, čujem, otkazao koncert u “Areni”? E baš mi je žao… RIP Rijana! – između ostalog navela je Karleuša.

U želji da saznamo ko je toliko ražalostio Jelenu pozvali smo njenog pr menadžera Zorana Birtaševića, koji je osuo paljbu po Aleksićevoj:

– Dokle će više ta žena da se reklamira preko Jelene?!

Kada smo probali da mu objasnimo da nije Seka komentarisala već Jelena, on je počeo da tvrdi da nemamo dokaz da je JK to napisala, ali smo ga razuverili nakon čega nije želeo da razgovara sa nama.

Da je tuga, ako je bila zbog Aleksićeve, ipak bila preuranjena potvrđeno nam je kada smo obavešteni iz PR službe folk dive da će se Seka u „Areni“ pojaviti 23. oktobra umesto 23. aprila.

– Za kraj aprila Seka je planirala i venčanje, tako da je datum održavanja koncerta u “Beogradskoj areni” pomeren za 23. oktobar. Pošto će je dva meseca neprekidno pratiti kamere njenog rijalitija “Moja desna ruka”, za pripreme za koncert ne bi mogla da odvoji onoliko vremena koliko je to potrebno. A nikada ništa nije radila polovično, već je svemu što radi izuzetno posvećena i daje maksimum od sebe. Pošto je reč o velikim stvarima, Seka kao profesionalac svakoj od njih želi da se posveti maksimalno i zbog toga je uz konsultacije sa svojim saradnicima rešila da pomeri datum održavanja svog prvog solističkog koncerta u Beogradu – kažu u Sekinom PR timu ne želeći da komentarišu izjave iz Karleušinog tabora.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 5 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK: Poklanjam Seki dve karte za koncert

JK: Cenim Seve, ali niko nije imao bolji koncert od mog!

Seka opet isprozivala JK!


5 komentara na “Seka pomerila koncert, a JK žao!”

 • Anonimni korisnik
  2 februara, 2010, 12:26

  i meni je zao sto je masna, debela, bezobrazna spodoba prologirala „koncert“ do jeseni.. a bas mi zao, cemu se se smejem onda? Confused

 • anonimna
  2 februara, 2010, 14:49

  ma ko je jebe kako mi je drago sto je pukla sa zadnjim albumom

 • Anonimni korisnik
  3 februara, 2010, 13:42

  daaaaaaa, pukla je, bas pukla! uzalud i 15 pesama Laugh Laugh Laugh Laugh

 • BoSkE
  11 marta, 2010, 11:16

  ahahaha Jebesh cuch norris-a seka napravi album nijedan joj hit!! xDDD Hug Right Hug Right Hug Right Hug Right Jelena carice !!!!!!! Heart Heart Heart Heart Heart

 • Anonimni
  11 avgusta, 2010, 11:36

  Ne mogu da verujem da neko moze da gotivi Jelenu, stvarno sta je to iole simpaticno na njoj???

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump