Seka: Veljko će biti savršen suprug!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Mada se folk diva Seka Aleksić povukla iz beogradske gužve i našla utočište u miru svoje oaze, kako naziva vilu koju je izgradila nadomak Stare Pazove.

I dalje se suočava

sa turbulencijama. Neke, sama izaziva i raduje im se, dok je druge pogode poput vremenske nepogode i ne prijaju joj, ali joj ne predstavljaju ni prepreku. Jer, kako sama kaže „sve ono što je nije slomilo, samo ju je ojačalo“, pa je život naučio da se ne osvrće, već da korača napred. Harmoniju u novom domu u poslednje vreme malo su počele da uzburkavaju pripreme za venčanje, ali to je onaj pozitivni deo turbulencija. Deo koji joj prija. “Što se tiče uređenja enterijera, sve je završeno. Ostalo je još samo nekoliko sitnica u dvorištu, pa da mogu da kažem da je sve uređeno onako kako sam zamislila”, kaže Seka u intevjuu u magazinu „Hello!”. Na pitanje da li i dalje vežba sa Veljkom u teretani koju je sagradila u dvorištu, kaže: “Vežbamo zajedno svaki dan i više sam nego zadovoljna. On je i dalje zadužen za moje treninge i ishranu. Počela sam da treniram i boks sa njim, a dva puta nedeljno zajedno treniramo sa profesionalnim trenerom”. A vežba li Veljko ulogu supruga?

“Da, odlično mu ide. Već sad sa sigurnošću mogu da tvrdim da će biti savršen suprug. On je samosvesna osoba i zna šta treba da radi. Za sada zaista ne mogu da kažem tačan datum venčanja, iako ga znam. Ima više razloga za to. Na put u Egipat, gde će biti venčanje, sa nama će poći ekipa koja je zadužena za moj izgled, kao i vrhunski fotograf Miloš Nadaždin koji će ovekovečiti ceo događaj”, kaže Seka, a nastavak intervjua možete pročitati u novom broju magazina “Hello!”


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka i Veljko odmaraju u Budvi

U mojim snovima si savršen!

Seka i Veljko se spremaju za svadbu!


2 komentara na “Seka: Veljko će biti savršen suprug!”

  • Anonimni
    13 februara, 2010, 15:51

    Really Pissed

  • Anonimni
    27 februara, 2010, 1:23

    Starving

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump