Srpska estrada ne krije posete kod psihijatra

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Veliki deo naše estrade, zbog raznih problema koji su ih mučili u životu bio je na redovnim seansama kod psihologa.

A zbog toga što ova tema predstavlja

tabu u Srbiji, samo je nekolicina priznala da je potražila pomoć stručnog lica.

Ana Nikolić, Zlata Petrović, Mirka, Leontina i Dinča obelodanili su da su potražili pomoć psihijatra i psihologa kad su bili na velikim životnim prekretnicama.

“Razgovori sa psihologom su mi pomogli, jer mi je u svakodnevnom životu teško da sa bilo kim budem iskrena. Često sam bila okružena pogrešnim ljudima koji su moju intimu prenosili novinarima. Videvši licemerje svog okruženja, otišla sam na razgovor sa stručnim licem. Psiholog mi je ukazao na problem pravljenja kompromisa sa samom sobom”, rekla je Ana Nikolić i dodala da joj je žao zbog primitivizma ove sredine.

Folker Aco Pejović smatra da je čoveku neophodno duhovno utočište, a on se u potrazi za mirom okreće crkvi i monasima. Pevačica Zlata Petrović kod psihijatra je otišla zbog sina Mikija, koji se odao kocki, dok je Mirka Vasiljević potražila pomoć psihologa zbog iznenadne slave.

“Postala sam popularna sa 13 godina i desila mi se popularnost kakvu nisam ni sanjala. Bila sam dete i nepripremljena za to da mi nepoznati ljudi prilaze na ulici, da me neki ne vole iako me ne poznaju. Mama me je odvela kod psihologa sa kojim sam naučila da prevaziđem taj problem”, objasnila je Mirka za Press.

Sličan problem imao je i Milan Dinčić Dinča, koji je zbog iznenadne slave i treme pred nastup imao učestale glavobolje, mučnine i lupanje srca. Redovnim odlascima kod psihijatra u Studentskoj poliklinici Dinča je uspeo da prihvati svoj novi život i na bezbolan način izađe iz anonimnosti.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana nikolić vadi silikone iz usana!

Boki 13 pomirio Vendi i Zlatu /video/

Robert Patinson se Krije kod Riz!


Nema komentara na “Srpska estrada ne krije posete kod psihijatra”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump