Šta ON želi: Seks ili veza?

Šta ON želi: Seks ili veza?Tokom sastanka oni šalju signale, koji su ponekad i zbunjujući. Ipak, uz malo razboritosti i dobro otvorene oči moći ćete sve da prepoznate.

I na vreme

adekvatno reagujete.

Kako ne biste zapele s pogrešnim muškarcem, što nužno donosi i patnju, na prvom sastanku važno je dobro otvoriti oči. Kako se ponaša? O čemu razgovara? Kako se odnosi prema vama? Postoje signali koji mnogo govore o njemu i vreme je da naučite da ih prepoznate. Evo kako da na osnovu signala koje vam on šalje otkrijete da li je on spreman za ozbiljnu vezu sa vama ili samo želi da vas odvede u krevet.

Kako razgovara?

Ako osetite da vam je prijatno da razgovarate s njim i da se teme samo nadovezuju, vrlo verovatno da ste se našli. Ako on, pak, tokom razgovora gleda okolo i vi imate utisak da vas baš ne sluša pažljivo, njega najverovatnije ne zanima razgovor s vama, nego samo seksualne aktivnosti.

Da li vas dodiruje?

Naučno je dokazano da kada nam se neko sviđa, tu osobu češće dodirujemo i uglavnom to radimo nesvesno. Ako vas tokom razgovora uhvati za ruku dok vam nešto objašnjava ili vas uhvati za rame da naglasi svoje reči, vrlo verovatno je duboko unesen u sve što je vezano za vas. Ipak, oprez je potreban ako njegova ruka beži na vaše noge ili vam kao slučajno sklanja kosu s lica. U tom slučaju najverovatnije želi samo da skine odeću s vas.

Kako se odnosi prema ljudima?

Budući da je ovo vaš prvi sastanak, prema vama će verovatno biti pažljiv i brižan. Međutim, možete puno da saznate o njemu ako posmatrate kako se ponaša prema drugim ljudima koje susretnete te večeri. Ako je blago nervozan i razdražljiv, vrlo verovatno je takav u stvarnosti, a i vi biste uskoro mogli da otkrijete njegovo pravo lice.

Da li govori puno o sebi?

Ako celo veče protekne u znaku njegovog monologa, stvari nisu dobre. Čuvajte se muškaraca koji imaju potrebu da stalno govore o sebi, a da pri tom ne pokažu ni minimum zanimanja za ono što vi imate da kažete. Reč je o egocentričnim muškarcima kojima je vrlo teško da ostvare vezu, jer oni vide samo svoje potrebe.

Da li laska previše?

Lepo je kad muškarac ženi daje komplimente, ali sve ima svoju meru. Ako se muškarac tokom prvog sastanka razbacuje komplimentima koji već lagano prelaze u laskanje, vrlo verovatno je da sebi rečima želi da utre put do vašeg kreveta. To im je najbrži i najlakši način. Ako vas ne zanima samo seks, komplimente uzimajte s velikom dozom rezerve.

Da li je tajanstven?

Neki muškarci puste žene samo da govore, a one onda, kako ne bi bila tišina, otkriju i više nego što su mislile. Budite odmerene i pustite neka i on govori. Ako uprkos tome on ne želi da kaže puno o sebi, najverovatnije nešto krije ili ne želi da vam da priliku da ga bolje upoznate. Bilo da je reč o jednom ili drugom, stvari se ne razvijaju onako kako treba i takvih muškaraca se treba kloniti.

Kakav je na rastanku?

Muškarac kojem je bilo prijatno s vama na sastanku i koji bi želeo da vas ponovo vidi, prve večeri neće insistirati na seksu ili na nešto žešćim dodirima. Njemu će biti dovoljan i lagani poljubac za laku noć. Ako je, pak, reč o muškarcu kog zanima samo seks, on će vam to svojim potezima vrlo jasno dati do znanja. Verovatno će pokušati da vas odvede u svoj stan ili će se pozvati kod vas. Odluka je vaša. Ako vas zanima veza, takvog ćete muškarca odmah izbaciti iz igre.

izvor: Pressonline.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seks za jednu noć ima određena pravila

Šta žene žele od muškarca?

Sanjin muž: Katarina joj smešta seks s Bakijem!


Tagovi: [ , , , , , ]

3 komentara na “Šta ON želi: Seks ili veza?”

 • miss
  30 marta, 2010, 17:59

  Tekst je apsolutno tacan.

 • helena
  13 aprila, 2010, 9:19

  Heart Yes Coffee Kiss extra je

 • malena
  26 jula, 2011, 18:41

  ovo sto je opisano u tekstu je 100% istina

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump