Šta se to dogodilo Milici Majstorović?

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Beogradski dnevni listovi preneli su vest da je nekadašnja učesnica „Operacije trijumf“ Milica Majstorović završila u bolnici.

U noći između četvrtka i petka nakon

što je navodno pokušala da se otruje tabletama za smirenje. Finalistkinja rijaliti šou programa „Operacija trijumf“ primljena je u Urgentni centar Kliničkog centra Kragujevac nakon što je navodno popila preveliku dozu lekova za smirenje. Iako je sama pevačica demantovala vest, list „Alo“ od neimenovanog izvora iz kragujevačkog Urgentnog centra saznaje čak i ime doktorke koja ju je primila. „Milica Majstorović je u Urgentni centar primljena i urađena joj je standardna detoksikacija. Primila ju je toksikolog Vesna Marjanović, koja je reagovala na vreme i sprečila teže posledice, oseća se dobro i biće puštena već u toku dana“, rekao je za list izvor iz kliničkog centra u Kragujevcu. „Ja sam dobro, ali nisam bila u Urgentnom. Nemojte više da mi postavljate ovakva pitanja i da me zovete zbog ovoga. Odakle vam ta informacija? Stvarno nema smisla“, kratko je odgovorila pevačica novinarima koji su pokušali da potvrde informaciju.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Prva Miličina slika posle nesreće!

Skaj Vikler se razvodi zbog Milice Majstorović?

Milica Majstorović prošetala novog dečka!


Nema komentara na “Šta se to dogodilo Milici Majstorović?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump