Tanja Savić stavila svoju vezu na pauzu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Folk pevačica Tanja Savić je ovih dana imala veliku emotivnu dramu.

Čiji je epilog bio raskid ljubavne veze sa australijskim biznismenom Dušanom.

Razlog za razmirice bio je taj što je pevačica odlučila da ostane u Srbiji i nastavi ovde da gradi karijeru, umesto da otputuje sa njim u zemlju kengura.

Tako je Dušan, s kojim je Tanja imala kratku i burnu romansu, pa su čak počela da zvone i svadbena zvona, sam otputovao kući, gde ga čekaju poslovne obaveze. Ipak, atraktivna pevačica tvrdi da veza još uvek nije definitivno završena.

“Ne znam koliko će pauza u našoj vezi potrajati, ali je sigurno da on u Srbiju neće dolaziti pre jula. Da budem preciznija, naša ljubav i dalje traje i mi nismo stavili tačku na nju, ali obaveze i udaljenost su učinili da se na neko vreme rastanemo”, otkrila je Tanja za „Press“ i dodala:

“Dušan i ja smo uživali u neizmernoj ljubavi od početka naše veze. U moj život ušetao je baš onda kad sam priželjkivala novu ljubav. Naša veza je bila intenzivna, dosta vremena smo provodili zajedno i u jednom trenutku sam shvatila da sam zapostavila svoju karijeru. Jednostavno, ne mogu da funkcionišem podjednako dobro na emotivnom i poslovnom planu. Perfekcionista sam i sve što radim – radim svim srcem”, rekla je Tanja.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja Savić: Rodiću Dušanu još dva deteta! /intervju/

Tanja Savić na moru maznula piletinu!

Tanja Savić: Ja sam jako emotivna /intervju/


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Tanja Savić stavila svoju vezu na pauzu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump