VB: Era smenjen, novi kapiten je Anabela

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

VB: Era smenjen, novi kapiten je AnabelaEra uvredio Lepu Lukić, žene sprovele puč u bogataškom delu kuće. Novi kapiten Anabela.

Dok su bili siromašni, živeli su u nemaštini, ali su se lepo slagali. Ali, lukuz ume da

pokvari čoveka…

Kapiten novopečenih bogataša Era Ojdanić preživeo je jedan pokušaj smenjivanja, kada je njegov prijatelj Bora Drljača pokušao da nahuška ostale protiv Ere zbog toga što ih je povukao sa sobom u siromašni deo kuće Velikog Brata.

Ali u noći između četvrtka i petka, Era nije uspeo da se izvuče. U bogataškom delu kuće Velikog Brata dogodila se svojevrsna buržoaska revolucija, čiji je vođa bila Lepa Lukić, koja nije mogla da pređe preko Erinih uvreda.

Sve bogataške žene, uključujući Bokija „Trinaesku“, solidarisale su se sa Lepom i odlučile da naprave puč – Era mora da ode, a umesto njega izglasale su Anabelu. Ali, tek iz drugog pokušaja.

Era je smenjen glasovima Lepe, Anabele, Crnogorke Sanje i Bokija. Bora Drljača je bio protiv smenjivanja Ere, a Švaba je bio manje-više uzdržan. Zapravo, nije mogao da veruje čime se bave odrasli ljudi.

Kandidat „opozicije“ Anabela dobila je potrebnu većinu glasova u drugom krugu glasanja i Era je morao da preda vlast.

Kada je konačno smenjen Era je prišao novom kapitenu Anabeli da joj čestita i potom je poljubio. „Čestitam ti od srca i da najebeš što pre!“.

Razlog zbog kojeg je Era smenjen je u tome što je uvredio Lepu Lukić, a njih dvoje su odlučili da prekinu dugogodišnje prijateljstvo! „Lepa je otpevala svoje“, poručio je Era Ojdanić.

Eri nije bilo pravo što ga smenjuju, ponašao se kao neki vlastodršci iz novije istorije Srbije, ali je na kraju ipak priznao poraz. Ipak, zamerio je Anabeli što je potrčala za „foteljom“.

„Ti se boriš za vlast, a ne za boljitak. Ponašaš se kao da si svastika Velikom Bratu ili, ne daj Bože, žena“, rekao je Era Anabeli, koja mu je odgovorila da uopšte ne želi titule i vlast već da pokušava da olakša život Lepoj Lukić, koja joj mnogo znači.

„Ero, ovog puta si preterao“, rekla mu je Anabela, a Bora Drljača je iz pozadine „potpirivao“: „Vidi ga, kao Tito, ne da vlast, he, he, he“.

Lepa Lukić se umešala u raspravu. „Mi smo bili zadovoljni kako je Era obavljao posao kapitena, ali nismo zadovoljni vređanjem, to nećemo da trpimo, već hoćemo da se zezamo i veselimo“.

A do pre neki dan joj je navlačio čarape, čak joj je sisao i nožni palac…

Lepa Lukić nije jedina koju je Era uvredio. I Crnogorka Sanja sa kojom se baš lepo slagao, okrenula mu je leđa, posle njegove rečenice da su Crnogorci poznati po časti i dostojanstvu, a da misli da ona nije Crnogorka.

To je Sanju pogodilo, ali i Eru njeno brecanje. „Prema tebi sam se ponašao kao otac, a vidi je sad. Od sada smo ti i ja ‘dvojke’, ne poznajemo se“, rekao joj je folker.

U međuvremenu, i siromasi su se pojavili i iznenađeno pratili događaje u bogataškom delu kuće.

„Dobro je što ste došli da vidite, da i vas ne zadesi ova katastrofa. Ma vas neće, vi ste normalni“, rekao im je Era.

Divna Karleuša je bila zadovoljna što je jedna žena preuzela vlast, pa makar to bilo i u suparničkoj ekipi. „Žene treba da smenjuju muškarce“, zadovoljno je konstatovala majka Jelene Karleuše, a Era se nadovezao na njene reči: „Ne, vi žene treba da MENJATE muškarce“.

Da ne bude baš potpuno crno veče za bogataše pobrinuo se Veliki Brat, koji je saopštio da su bogataši pobedili u igri pantomime, što znači da su oosvojili žurku u petak uveče.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB: Anabela i Mladen se muvaju?!

Era: Razmišljam da tužim Lepu

VB: Slađa Delibašić i Anabela Đogani ulaze!


Jedan komentar na “VB: Era smenjen, novi kapiten je Anabela”

  • Anonimni
    3 marta, 2010, 14:46

    Kissing :

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump