VB: Grofice, smrde Vam noge!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Život je, ili u ovom slučaju Veliki Brat, prema nekima majka a prema drugima maćeha.

Jer, kao i u stvarnom životu, tako i u Kući Velikog Brata, veliki je jaz između bogatih

i siromašnih.

Siromašni su čak postali sluge kojima je zadatak između ostalog da zabavljaju gospodare.

Za zabavu „gospode grofova“ – Anabele i Mladena i njihovih ćerki Ene i Tamare i dalekih rođaka Ervina i Aldena, zaduženi su sledeći „likovi“ – Dostana, glavna sluškinja (Lepa Lukić), batler i sluga Dragutin i Krsta (Era i Milan), Pepeljuga (Bora Drljača), sobarica Paraskeva (Boki) „koja“ je, čim je počeo zadatak, pocepala kostim kako bi imala šlic, i kuvarica Ruža (Divna).

U utorak uveče priredili su lep kulturno-zabavni program sa kolažom pesama maltene „Od Vardara do Triglava“, a glavni batler Era Ojdanić napravio je jedan gaf zbog kojeg je ponizno molio za oproštaj grofa i groficu.

Eri je zasmetalo što je Anabela, odnosno grofica došla na zabavu u čarapama, pa joj je rekao: „Grofice, ne smem da vam priđem, noge Vam tuknu!“.

Grofica je odmah reagovala: „Ne, meni noge ne tuknu“.

Bogataši, odnosno gospodari bili su celo veče nezadovoljni uslugom. Najpre im je smetao ukus uštipaka, a onda su poludeli kada su videli Eru kako pljuje u krpu da bi njome obrisao sto.

Ipak, sluge su pesmom i recitacijama odobrovoljili gospodare.

Kada su se vratili u svoje skromne odaje, sluge su komentarisale ponašanje pojedinih gospodara, a pre svega grofice Anabele.

„Nije u redu da dolazi na 18. rođendan deteta u čarapama. Osetio sam neki smrad, nisam mogao da priđem“, rekao je Era, a Bora Drljača se po običaju složio: „Jes, jes“. Naravno, Era nije zaobišao ni Anabelinu romansu sa grofom Mladenom: „Romeo i Julija da se guze pod jorganom, a ja da ih služim! Ma vraticemo mi groficu Juliju…“.

Dok su se ostale sluge spremale za spavanje, Era je uskliknuo: „Ne smem da se presvlačim još, guziće me me ovi (gospodari) noćas sto posto!“.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB: Ukućani podeljeni na gospodare i sluge

VB: Mladen pored sina dobio i prase

VB: Izabrani bogati i siromašni!


Jedan komentar na “VB: Grofice, smrde Vam noge!”

  • tasha
    24 februara, 2010, 19:43

    Koja je seljacina ovaj Era znaci ja ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi kao sto je on!Strasno!On je jedan obican manijak koji samo spopada devojke….Strasno

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump