VB: Grofice, smrde Vam noge!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Život je, ili u ovom slučaju Veliki Brat, prema nekima majka a prema drugima maćeha.

Jer, kao i u stvarnom životu, tako i u Kući Velikog Brata, veliki je jaz između bogatih

i siromašnih.

Siromašni su čak postali sluge kojima je zadatak između ostalog da zabavljaju gospodare.

Za zabavu „gospode grofova“ – Anabele i Mladena i njihovih ćerki Ene i Tamare i dalekih rođaka Ervina i Aldena, zaduženi su sledeći „likovi“ – Dostana, glavna sluškinja (Lepa Lukić), batler i sluga Dragutin i Krsta (Era i Milan), Pepeljuga (Bora Drljača), sobarica Paraskeva (Boki) „koja“ je, čim je počeo zadatak, pocepala kostim kako bi imala šlic, i kuvarica Ruža (Divna).

U utorak uveče priredili su lep kulturno-zabavni program sa kolažom pesama maltene „Od Vardara do Triglava“, a glavni batler Era Ojdanić napravio je jedan gaf zbog kojeg je ponizno molio za oproštaj grofa i groficu.

Eri je zasmetalo što je Anabela, odnosno grofica došla na zabavu u čarapama, pa joj je rekao: „Grofice, ne smem da vam priđem, noge Vam tuknu!“.

Grofica je odmah reagovala: „Ne, meni noge ne tuknu“.

Bogataši, odnosno gospodari bili su celo veče nezadovoljni uslugom. Najpre im je smetao ukus uštipaka, a onda su poludeli kada su videli Eru kako pljuje u krpu da bi njome obrisao sto.

Ipak, sluge su pesmom i recitacijama odobrovoljili gospodare.

Kada su se vratili u svoje skromne odaje, sluge su komentarisale ponašanje pojedinih gospodara, a pre svega grofice Anabele.

„Nije u redu da dolazi na 18. rođendan deteta u čarapama. Osetio sam neki smrad, nisam mogao da priđem“, rekao je Era, a Bora Drljača se po običaju složio: „Jes, jes“. Naravno, Era nije zaobišao ni Anabelinu romansu sa grofom Mladenom: „Romeo i Julija da se guze pod jorganom, a ja da ih služim! Ma vraticemo mi groficu Juliju…“.

Dok su se ostale sluge spremale za spavanje, Era je uskliknuo: „Ne smem da se presvlačim još, guziće me me ovi (gospodari) noćas sto posto!“.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB: Ukućani podeljeni na gospodare i sluge

VB: Mladen pored sina dobio i prase

VB: Izabrani bogati i siromašni!


Jedan komentar na “VB: Grofice, smrde Vam noge!”

  • tasha
    24 februar, 2010, 19:43

    Koja je seljacina ovaj Era znaci ja ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi kao sto je on!Strasno!On je jedan obican manijak koji samo spopada devojke….Strasno

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump