VB: Izabrani bogati i siromašni!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

VB: Izabrani bogati i siromašni!U kući „Velikog brata“ izvršena podela na bogate i siromašne!

Veliki brat je pozvao u ispovedaonicu Eru i Aldena, koji su celu noć i dan proveli u delu za siromašne i objasnio im da

ukućani nisu znali da su njihovim izglasavanjem odlučili da njih dvojica budu kapiteni koji ce se boriti za status bogatih ili siromašnih i da će oni upravo odlučiti ko će od ukućana ući u njihove tabore. Za borbu kapitena dao im je da obuku ronilačka odela.

Kapiteni su se borili na sledeci naćin: VB je u bazen u dvorištu stavio 6 ključeva za automobil koji je, takođe, parkiran u dvorištu. Oni su dobili zadatak da uskoče u bazen, zarone i izrone ključ za koji veruju da će otvoriti auto. Ko je prvi otključao, postao je pobednik i imao je pravo da bira svoj tabor i ukućane u njemu. Alden je prvi uskočio u bazen i uspeo da otključa auto sa četvrtim ključem.

Era nije hteo da uskoči u bazen jer se plaši vode i ronjenja. Stao je na ivicu bazena i dohvatio prvi najbliži ključ, sa njim uspeo da otključa auto i tako postao pobednik. Izabrao je da bude kapiten siromašnih. Tako su siromašni postali Bora, Lepa, Anabela, Boki, Švaba i Sanja a bogati Divna, Ena, Mladen, Ana Bebić, Ervin i Tamara. Ovakva podela najteže je pala Bokiju.

izvor: Tracarenje.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VIP VB: Anabela i Mladen spavaju zajedno

VB: Mladen pored sina dobio i prase

VB: Anabela i Mladen se muvaju?!


Jedan komentar na “VB: Izabrani bogati i siromašni!”

  • 10 juna, 2010, 22:16

    uuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa era

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump