VB: Mladen pored sina dobio i prase

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

VB: Mladen pored sina dobio i praseProducenti “Velikog brata” kao da su u Mladenu prepoznali brižnu ličnost, pa maneken uglavnom dobija zadatke u kojima mora da se postavi „roditeljski“.

Pored sina Kristifora,

dobio je i kućnog ljubimca, ali samo u zadatku. U kuću je ubačeno prase, a Mladen i Švaba, kao predstavnici timova, imali su zadatak da ulove „novog ukućanina“. Maneken je to brže i spretnije izveo, i ponosno prošetao svog novog „druga“ po kući. Inače, zbog Kristifora je došlo do nove „rokade“ među timovima bogatih i siromašnih. Anabeli je Veliki Brat poverio ulogu mame malog Tajlanđanina, pa je ona oduševljeno prešla u luksuzne odaje bogatih, a kod siromaha ju je odmenila Divna. Emocije koje malo-malo pa buknu između Anabele i manekena konačno su izašle na videlo, a celoj situaciji „kumovao“ je glavni provodadžija u kući, Boki 13. „Rekla mi je Anabela da joj se sviđaš“, veselo je rekao Boki Mladenu, na šta se Anabela zagrcnula i rekla da nije „ni vreme, ni mesto“ za takav razgovor, i pobegla u spavaću sobu. „Osećam se glupo, neću da budem gruba prema njemu, nije napadan, nije bezobrazan“, poverila se ona Bokiju u sobi, a korpulentni Makedonac je nastavio da tera po svom. „Nemaš zašto da se osećaš kao glupača, meni ste oboje dragi, i nemoj da vrtiš tu priču“, rekao joj je on. Kasnije, u dvorištu, Mladen je priznao Anabeli da je smatra „dragom, ljupkom, pametnom i namazanom“. „Baš sam te izgotivio! Nemoj da pustiš Bokija da te tripuje, niti da ti dosađuje“, posavetovao je on, a nakon toga je i Bokiju ponovio da ostavi njegovu „dragu“ na miru. „Samo sam hteo da vam pomognem! Neću više nikad u životu da vam se mešam“, naljutio se Boki koji i pored ove „romanse“ ima pune ruke posla sa Ervinovim prozivkama. Snagator, sve više raspoložen za šalu, mu je saopštio da ukoliko ne ume da kuva, nemaju šta da traže zajedno. Svi ukućani dobili su novi zadatak, koji su uvežbavali celog dana u utorak. Siromašni moraju da osmisle koreografiju uz „Užičko kolo“, a bogati uz „Insomniju“ Jelene Karleuše.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VIP VB: Anabela i Mladen spavaju zajedno

VB: Anabela i Mladen se muvaju?!

VB: Izabrani bogati i siromašni!


Jedan komentar na “VB: Mladen pored sina dobio i prase”

  • 10 juna, 2010, 22:15

    mladene super prase Yawn Yawn Yawn Yawn Yawn Yawn

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump