VB: Pobednička pesma i ko su favoriti? /video/

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Večeras će se vrata Kuće na Košutnjaku otvoriti kako bi izašlo petoro finalista, ali ko će ta ista vrata poslednji zatvoriti za sobom u subotu?

Finale četvrte sezone VIP Velikog Brata

je veoma blizu. Večeras će se vrata Kuće na Košutnjaku otvoriti kako bi izašlo petoro finalista, ali ko poslednji ta ista vrata poslednji za sobom i zatvoriti?

Ukoliko je verovati anketama pojedinih dnevnih listova i „forumašima“, osoba koja će iz Kuće na Košutnjaku izaći kao pobednik serijala sa 50.000 evra u džepu mogao bi da bude Milan Marić Švaba.

Milan Marić, prema anketama za sada ubedljivo vodi. Slede ga pobednici Balkan Song contesta Lepa Lukić i popularni makedonski šoumen Boki 13. Učesnici ovogodišnjeg rijalitija koji se, prema mišljenju nekih fanova ovog popularnog šoa nisu „proslavili“ su Ena Popov, Era Ojdanić, i snagator Ervin Katona.

Večeras će petoro finalista, uz muziku Ane Bebić i Karoline Gočeve, završiti svoje učešće. Kome će Veliki Brat poslednjem „otkazati gostoprimstvo“ uz reči „izbačen si, napusti Kuću Velikog Brata“, saznaćemo u subotu u finalu.

Inače, sinoć je održano i takmičenje  Balkan Song Contest

Srbija, Makedonija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora su glasale i najbolji izvođači Balkan Song Contesta su Lepa, Ervin i Boki.

https://www.youtube.com/watch?v=VP26BsjgZfE

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VIP VB: Ponižena Anabela plakala

VB: Izabrani bogati i siromašni!

Milan Marić Švaba pobednik je VIP VB! /video/


2 komentara na “VB: Pobednička pesma i ko su favoriti? /video/”

  • Anonimni
    5 marta, 2010, 13:36

    Heart

  • Anonimni
    5 marta, 2010, 13:43

    Yes

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump