VB: Ukućani podeljeni na gospodare i sluge

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Novi nedeljni zadatak još će više produbiti jaz između bogatih i siromašnih – od sada su gospodari i sluge!

Veliki Brat Anabeli je u ispovedaonici dao tekst zadatka, koji je bio tako dug i obiman

da su se svi bogataši okupili da pokušaju da ga protumače.

Bogataši će postati gospodari, a siromašni njihove ponizne sluge, i to bukvalno. Među sobom će morati da odrede glavnog slugu batlera, nekoliko kuvara, čistača ili čistačicu, kao i Pepeljugu.

Batler će raspoređivati zadatke, kuvari će morati dnevno da naprave tri obroka i dve užine po želji svojih „poslodavaca“, s tim što nijednu namirnicu ne smeju sami da okuse, niti odnesu ostalim slugama. Čistači će nameštati krevete, čistiti sobe, kupatilo… A Pepeljuga će održavati sobe za poslugu.

Da bi sve bilo još komplikovanije, gospodari ne smeju u toku nedeljnog zadatka nijednom da im kažu „hvala“, „molim“ ili „izvini“, a sluge ne smeju da im se samoinicijativno obrate, osim ako traže dozvolu za prolazak kroz njihove odaje.

Anabela i Ena bile su prilično zbunjene zadatkom, dok su muškarci očigledno bili oduševljeni, naročito Mladen i Alden.

„Dakle, mi tražimo, oni prinose“, oduševio se Bosanac, a maneken se naslađivao detaljima – „tri obroka, dve užine, još po želji“…

„Stvarno ne znam kako ćemo ovo izvesti, ja sam navikla da nameštam sama krevet čim ustanem, i svaku rečenicu počinjem sa ‘izvini'“, rekla je Ena, koja je zatim sa Anabelom otišla kod Velikog Brata, da razjasne nekoliko nedoumica iz zadatka.

Sluge će morati svake večeri i da zabavljaju gospodare, tako što će im osmisliti kulturno-umetnički program. Ukoliko sluge tri puta odbiju da izvrše naređenje, ili svi zajedno pogreše više od 16 puta, zadatak će biti neuspešan.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ukućani novog serijala VB u istoj sobi spavaju!

VB: Grofice, smrde Vam noge!

Ukućani Velikog Brata izbacili frizera Karla!


Nema komentara na “VB: Ukućani podeljeni na gospodare i sluge”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump