Veliki Brat: Stres pred kraj rijalitija

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Stres je nadjačao finaliste četvrte sezone VIP Velikog Brata.

Lepa plače zbog zadataka, Era radi sve kako bi privukao „pažnju kamera“ na sebe,

a Boki se u sredu rasplakao i napustio Kuću kako bi primio injekciju.

Još jedan dan u Kući Velikog Brata je prošao uobičajeno – Lepa se nervirala oko zadatka, Era je pokazivao svoje „zmijsko telo“ Bori Drljači, a Anabela i Mladen se svađali. Potpuno neočekivano, stres je najviše pogodio popularnog „Trinaesku“.

Dok su se Boki i Lepa svađali u ispovedaonici oko uvežbavanja sada već „nesrećne“ koreografije što za Lepu Brenu i „Hajde da se volimo“, što za JK i njenu „nesanicu“, Era i njegov kolega hiphoper Bora Drljača su u siromašnom delu Kuće imali važnija posla. Odmeravali su kako ko od njih izgleda nakon mesec dana boravka u Kući.

„Vidi me, vidi kako izgledam“, šepurio se Era u narandžastim boksericama uvlačeći stomak. „Vidi, boga ti, kako izgledaš, nigde stomaka nemaš…“, hvalio ga je Bora.

„I ti si smršao, ali vidi me! Vidi sise, kamen! Vidi kako su čvrste“, nastavljao je Era svoju borbu protiv stresa davno oprobanim receptom – izmotavanjem. „Ma sve sami mišići. Babe kad te vide dole u Bečićima na plaži, sve padaju odmah!“, briljirao je Drljača. Ipak, kasnije je Milan tiho ipak morao da mu objašnjava da „zemlja zombija“ iz pesme „Insomnia“ nije zapravo prava zemlja…

Nastavlja se i ljubavna drama. Iako je kraj blizu, što znači da su skoro četiri nedelje u kojima ju je Mladen obasipao pažnjom prošle, Anabela i dalje sumnja u manekenova osećanja.

Danima je depresivna, išla je čak i kod psihologa, a sve zato što se boji „šta će videti kad izađe napolje“.

Sve je počelo prepirkom oko toga da joj bivši dečko Seke Aleksić ne poklanja dovoljno pažnje. Kasnije se svađa produbila kada je Mladen počeo da uvežbava pesme za Balkan Song Contest potpuno sam.

„Što ja ne bih bila napolju dok ti pevaš?“, upitala je Anabela raspevanog Mladena. „Šta ćeš napolju“, pravio se Mladen da ne razume pitanje. „Pa ti sve pevaš. Neću da pevam. Iskoristi šansu, neću ja da ti je kvarim“. Kasnije je Anabela u ispovedaonici rekla Velikom Bratu da se malo „ohladila“ jer Mladen nije zadovoljio njenu „potrebu da kao žena ima zaštitu u Kući“, već je ostao u prijateljskim odnosima sa Bokijem.

Kasnije ga je čak ispitivala da li je on od Velikog Brata dobio tajni zadatak da zavede neku pevačicu u Kući.

„Ja se ponašam kako se ponašam. Nisam imao zadatak“, kratko je odgovorio maneken, a kasnije je u razgovoru sa Bokijem priznao da se ohladio. Valjda od zadatka…Kako bilo, Anabela se kasnije te večeri rasplakala, a Lepa ju je tešila.

Ipak, da stres uzima danak među učesnicima VIP Velikog Brata govori i činjenica da je Boki, nakon opasne svađe sa Erom prethodne noći i šutiranja njegovih papuča nakon čega je Era tražio od VB da povede računa o njemu i „njegovom nasilju“, proveo popodne u suzama, nakon čega je napustio Kuću kako bi primio injekciju. „To je stres, valjda će se vratiti još malo“, kratko je prokomentarisala Ena u sredu popodne.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VIP Veliki Brat je počeo!

Veliki Brat: Večeras ulazi Jelena Karleuša

Veliki Brat: Miki pobednik


Tagovi: [ , , , , ]

Jedan komentar na “Veliki Brat: Stres pred kraj rijalitija”

  • Anonimni
    25 februara, 2010, 14:10

    Treba zabraniti te bljuvotine i sund……….. Shock

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump