Veljko: Seka je u isto vreme i jaka i nežna

Kategorija [ Muzika, Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Dečko Seke Aleksić prvi put dao intervju i pričao o njihovom ljubavnom odnosu i planovima.

Kik-Bokser Veljko Piljikić, najpoznatiji kao dečko pevačice Seke Aleksić dao je

dnevnom listu „Press“ intervju. On je ispričao kako je Seku upoznao još pre pet godina u Negotinu, kada je bio u obezbeđenju diskoteke u kojoj je nastupala.

– Nisam imao predrasude, mada moram da priznam da nisam znao da je toliko prirodna i spontana. Osvojila me svojom neposrednošču i iskrenošću. U isto vreme je jaka i nežna. Pored toga što je fizički veoma privlačna, krasi je i unutrašnja lepota kojom zrači. – objasnio je Veljko svoja osećanja i didao:

– Dopala mi se Sekina ideja da se venčamo u Šarm el Šeiku! To je veoma bitan dan i činimo sve da nam bude nezaboravan. Seka ne želi da pravi medijski cirkus od našeg venčanja i potpuno je razumem. Nedavno smo na dva dana „skoknuli“ do Egipta, da bi sa menadžerom hotela precizirali neke detalje. Tamo postoji matičar i grčka crkva, ali još uvek nismo precizirali te detalje.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka leči tugu u Pragu!

Seka i Veljko odmaraju u Budvi

Seka Aleksić verila se po treći put!


Nema komentara na “Veljko: Seka je u isto vreme i jaka i nežna”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump