Alden iz VB kod Brene i Bobe u gostima

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Finalista ovogodišnjeg serijala „VIP Veliki brat“ Alden Hadžikarić je nakon izlaska iz kuće otišao u dom pevačice Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Gde je dočekan kako

dolikuje rijaliti zvezdi.

Boba ga je dočekao više nego lepo, a najzanimljivije je da je Alden prva osoba koju je doveo u njihovu vilu nakon tragedije koju je porodica imala sa sinom Stefanom.

– Napolju me je s decom dočekao Boba Živojinović, suprug Lepe Brene. Rekao mi je da su navijali za mene, veoma sam im se dopao. Brena i Boba su insistirali da prenoćim kod njih, iako sam imao smeštaj u hotelu. To sam i učinio, a sutradan ostao i na ručku. Bili su sjajni domaćini, ukazali su mi vrhunsko gostoprimstvo. Bio sam šokiran da tako moćni i popularni ljudi žele baš mene da ugoste. Celu noć smo sedeli kod šanka blizu bazena i pili rakiju od maline koju je lično gospodin Živojinović pravio. Bio sam šokiran što sam baš ja taj koji ih je oduševio u ovom šouu. Fantastično sam se proveo, i dalje sam pod utiskom – naglasio je glumac.

Inače, prijateljstvo Lepe Brene i Aldena započelo je još pre godinu dana u Sarajevu, kada je Brena bila gost u jednoj epizodi serije u kojoj je igrao.

– Brenu je u Sarajevo doveo kompozitor Aleksandar Milić Mili, koji je moj dobar prijatelj, i on nas je i upoznao. Proveli smo nekoliko nezaboravnih dana u Sarajevu jer je ona tada imala svoje spektakularne koncerte. Žena je neviđena ličnost i zvezda, a sada sam se uverio da joj je i muž takav – završio je Hadžikarić.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Novi menadžer Brene je Filip Živojinović

Raspad „Granda“: Saša i Boba u svađi?!

Brena i Boba: Suze na bini preplavljene emocijama!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Alden iz VB kod Brene i Bobe u gostima”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump