Ana Nikolić napravila scenu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pop pevačica Ana Nikolić napravila je pre nekoliko dana scenu kada ju je policija zaustavila tokom vožnje na Čukarici.

Kako saznaje „Alo!“, organi reda rutinski

su zaustavili „audi Q7“, koji je Nikolićeva dobila za rođendan od dečka Dalibora Marića, a problemi su nastali kada su zatražili da izađe iz svog četvorotočkaša:

– Ana se vozila po Čukarici kada ju je zaustavila saobraćajna policija i zatražila dokumenta. Kada su zatražili da izađe iz automobila, pevačica im je bahato odbrusila: „Je l‘ znate vi ko sam ja?!“, odbivši da ispuni njihovu naredbu! Kada su je policajci opomenuli za ponašanje, Ana je uzela iz auta ćebe i prekrila se preko glave. Drama je trajala nekoliko minuta, pa se okupio veći broj znatiželjnika koji su sa pažnjom pratili razvoj situacije i slikali pevačicu mobilnim telefonima – priča dobro obavešteni izvor „Alo!“, koji se zatekao na licu mesta.

Šta je navelo nekadašnju zvezdu na ovakvo ponašanje, kao i to kako je okončan njen „okršaj“ sa policijom, nismo uspeli da saznamo jer do zaključenja ovog broja nije bila dostupna za komentar.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Nikolić pijana hoće u solarijum!

Ana Nikolić za jednu osobu!!!

Ana Nikolić se pokajala!


Jedan komentar na “Ana Nikolić napravila scenu!”

  • Hummer
    22 marta, 2010, 19:36

    Ovakve nabedjene „zvezde“ umisljaju da za njih ne postoji zakon.Nije ni svesna koliko je bedna i prosta.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump