Anabela: Neću se udati za Mladena

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pevačica Anabela Đogani demantovala je glasine da je dojučerašnji cimer u kući “Velikog brata” Mladen Radulović zaprosio.

Iako trenutno uživa u ljubavi sa njim,

kaže da joj ne pada na pamet da ponovo stane na ludi kamen.

“Laž je da me je Mladen zaprosio! Uživamo u ljubavi i ne želim ništa da forsiram, već da se sve spontano dešava. Pa znamo se tako kratko, a neki mediji stalno postavljaju ta pitanja, kao i da li ćemo biti roditelji. Moja odluka je da ne želim nikad više da se udajem, pa čak ni za Mladena”, rekla je Anabela za Press.

Bivša supruga Gagija Đoganija dodaje da nije istina da je on ljut na nju, te da su se čuli posle izlaska iz kuće na Košutnjaku.

“Gagi nije ljut na mene. Još uvek se nismo videli, ali čuli smo se telefonom i rekao mi je da sam bila odlična u „Velikom bratu“. Čestitao mi je i podržava me u svemu”, objašnjava Anabela.

Nekadašnja pevačica grupe “Funky G” kaže da je jedino loše iskustvo tokom takmičenja imala sam sa Erom, te da će podneti tužbu protiv njega.

“On je nekulturan. Priča da smo Mladen i ja imali seks tokom boravka u kući „Velikog brata“ i time me je jako uvredio. Tvrdi da je video nešto što niko nije video i nije se desilo. Šta očekivati od takvog čoveka koji posle 40 godina prijateljstva onako vređa Lepu Lukić, svoju prijateljicu i pre svega damu!”, pita se Anabela.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela: Želim da se Gagi zaljubi na „Farmi“

Anabela Đogani snimila spot za pesmu „Moj dragi“!

Raskinuli Anabela i Mladen!!!


2 komentara na “Anabela: Neću se udati za Mladena”

  • ee
    19 marta, 2010, 2:24

    Confused kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  • tajanstvena
    30 marta, 2010, 15:58

    ma nek jedu splacinu svi koji te mrze ,ti znas tkosi i sta si sritno vam bilo… Laugh Victory Dance Clap Jump

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump