„Bjuti kvins“ su novi Brenini prateći vokali

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Gazdarica „Granda“ Lepa Brena je nakon prekida saradnje sa Aleksandrom Milićem Milijem promenila i bend koji će je ubuduće pratiti.

Folk diva je lično učestvovala u odabiru

svakog muzičara, što je rezultiralo time da sada, kako sama tvrdi, ima najbolji bend na Balkanu.

– U pitanju je drugačiji koncept, u bendu sviraju magistri muzike, dok su bekvokali „Bjuti kvins“. Mislim da svako ko se profesionalno bavi muzikom zna da postoji momenat kada je potrebno da saradnici budu ljudi koji odgovaraju vašem senzibilitetu. Uveliko radimo probe, producent je Kiki Čaušević i veoma nam je važno da dišemo istim muzičkim ritmom. Želimo da publici ponudimo novi muzički izraz – kaže Brena i dodaje:

– Ko želi da napreduje, mora da bude spreman na promene, spreman da usavršava sebe. Muzika je takva da nema načina da se vi ili vaš rad dopadne ljudima ukoliko niste spremni da se menjate na bolje.

Turneju „Uđi slobodno“ Brena nastavlja sa novim bendom, a pripremljeni su i novi aranžmani pesama koje je publika ocenila kao svoje favorite na nastupima.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Brena: Za rođendan koncertu u Beogradu!

Viki Miljković objavila novi album!

Aerosmith i novi album sledeće godine


Nema komentara na “„Bjuti kvins“ su novi Brenini prateći vokali”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump