Braja: Seka je prodala više ulaznica od Jelene

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Neprestano rivalstvo Jelene Karleuše i Seke Aleksić sada je produbio tekstopisac Dragan Brajović Braja.

On je, prema saznanjima lista “Kurir” za emisiju “Siti”

izjavio da je Seka navodno prodala više ulaznica za koncert u oktobru od JK, koja peva 15. maja u Areni.

Ipak, gledaoci u ovo neće moći da se uvere, jer je popularna plavuša navodno stopirala emitovanje spornog priloga. Kako piše list “Kurir”, Karleuša je navodno odmah pozvala čelnike televizije “Pink” i zapretila im da nikada više neće sarađivati s njima ako taj prilog bude izašao u javnost!

Braja je potvrdio da je dao intervju u kojem je tvrdio da je Seka prodala više ulaznica nego Karleuša za svoj u maju, ali da ne zna zašto to nije emitovano.

“Ja nisam pričao napamet, već je to informacija koju sam dobio od organizatora koji sarađuju sa Bilet servisom. Dao sam čak dva intervjua za “Siti”. Prvo sam pričao sa Vladimirom Stanojevićem, a drugog novinara ne poznajem. Ne znam da li je emitovan taj prilog, ali ako je tačno to što pričate, onda stvarno treba da se zapitamo u kakvoj zemlji živimo! Bitno je da Karleuša može da sahranjuje prasicu Rijanu, konstatovao je Braja.

Karleuša nije bila dostupna za komentar povodom ove teme, a Vladimir Stanojević je izjavio da se ne seća da su pričali o Karleuši.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Olja Karleuša: Braja mi nije napisao hit!

Braja nazvao Bubamaru prasetom?!

Braja: Saša Popović stvara lažne zvezde!


Nema komentara na “Braja: Seka je prodala više ulaznica od Jelene”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump