Britni Spirs ponovo sama

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Kako izveštavaju holivudski tabloidi,  pevačica Britni Spirs okončala je vezu sa svojim dečkom i menadžerom Džejsonom Travikom.

Inače deceniju starijim od nje.

Par je bio zajedno godinu dana, a kako se priča razlog za raskid je bilo to što popularna pevačica i Džejson nisu mogli da se slože ni oko jedne, čak i najmanje stvari. Svađe i prepucavanja u poslednje vreme bila su česta pojava, a neimenovani insajder iz okruženja Britni je rekao: “Konstantno su se svađali i nikako se nisu slagali. Oboje su želeli pauzu jedno od drugog. Jednostavno im nije išlo”. Inače, pevačicina porodica i prijatelji prihvatili su Džejsona, jer su ga smatrali pozitivnim i umirujućim uticajem na Britni koja je proteklih godina punila tabloide svojim privatnim problemima. Priče o njihovim svađama kulminirale su u januaru kada je Trevik viđen kako flertuje sa dve žene u jednom losanđeleskom baru. „Njih dvoje su se previše često svađali i uopšte se nisu dobro slagali. Zaista treba da se odmore jedno od drugog“, izjavio je za list „E!“ neimenovani izvor blizak paru. Uprkos raskidu, Trevik će nastaviti da bude menadžer pevačice poznate po pesmama „Womanizer“, „Toxic“ i „I’m a slave 4U“. Pevačica iza sebe ima niz neuspešnih veza, između ostalih sa poznatim pevačima Džastinom Timberlejkom i Fredom Darstom iz grupe „Limp Bizkit“, ali i bivšim menadžerom Semom Latfijem i paparacom Adnanom Galibom koji su je iskoristili zbog novca i slave. Britni je sa Džejsonom Aleksandrom bila u braku koji je trajao čitavih 55 sati, a iz braka sa plesačem Kevinom Federlajnom ima dva sina Šona Prestona i Džejsona.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Britni Spirs se udaje po treći put ???!

Britni Spirs se slikala u venčanici

Britni Spirs sa dečkom proslavila rođendan


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Britni Spirs ponovo sama”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump