Ceca i Brena uskoro u studiju snimaju pesme

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Dve najveće folk zvezde u Srbiji, Svetlana Ražnatović i Lepa Brena, obradovaće uskoro svoje fanove novim pesmama.

Ceca se trenutno odmara od medija

na Kipru, ali po povratku, planiranom za kraj marta, ući će u studio gde će prvo snimiti pesmu za koju je tekst nedavno završila Marina Tucaković.

Doduše, jednu pesmu za novi album koju joj je uradio Željko Joksimović snimila je još prošle godine, ali je, kako je sama pevačica nekoliko puta izjavila, postala malo lenja, pa je tu stala.

Poslednji album Ceca je snimila još pre četiri godine, a novi CD najavljuje najmanje poslednje dve, ali je svaki put odlagala ulazak u studio jer nije uspela da pronađe kompozicije koje bi odgovarale njenim visokim kriterijumima.

Od prestanka saradnje sa Aleksandrom Milićem – Milijem, Brena se dala u potragu za novim producentom svog albuma, a kako „Alo!“ saznaje, glavni kandidat za ovo mesto je kompozitor Goran Bregović.

Njih dvoje su već dogovorili susret, koji će se dogoditi po njenom povratku iz Amerike.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca, Brena i Jeca: U isto vreme albumi!

Ceca ponudila Viki da besplatno snimi album u njenom studiju!

Ceca i album „Ide to s godinama“!


Nema komentara na “Ceca i Brena uskoro u studiju snimaju pesme”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump