Ceca (ne) putuje u Južnu Afriku sa Kačarom

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

List “Kurir” danas je na naslovnoj strani objavio senzacionalnu vest.

Da će naša najveća zvezda Ceca Ražnatović otputovati u Južnu Afriku, kako bi na Svetskom

prvenstvu bodrila svog dečka Gojka Kačara.

Navodno je selektor srpske reprezentacije Radomir Antić dozvolio fudbalerima da na prvenstvo povedu i svoje devojke, a mladi fudbaler Herte je odlučio da mu podršku sa tribina pruža Ceca. Priča je potkrepljena nizom fotografija folk zvezde, nastalim pre nekoliko godina na Kipru, kao i slikama Ene Popov korišćenim u domaćim časopisima.

Tragom ove vesti, otišli smo na stranice italijanskog i rumunskog portala, za koje “Kurir” piše da su poslužili kao izvor. Ova vest objavljena je na rumunskom portalu “Sport” i italijanskom “Tutosportu” još u oktobru prošle godine.

Vest je objavljena uz napomenu da će fudbaler Herte u Južnu Afriku povesti svoju prelepu devojku Enu Popov, ali se među fotografijama novosadske voditeljke i pevačice potkralo i par Cecinih slika.

„Kurir“ je uspeo da dođe do Cece Ražnatović, koja je o navodnoj vezi sa Kačarom rekla: “Rado bih putovala u Afriku, jer sam zaista svim srcem uz našu reprezentaciju! Gojka Kačara ne poznajem lično, ali znam da se radi o vanserijskom fudbalskom talentu koji može mnogo da pruži domaćem fudbalu. Što se tiče ovakvih grešaka medija iz okolnih zemalja, mislim da su komične i ništa više od toga”, rekla je Ceca za Kurir, dok je Ena Popov bila bez komentara.

izvor: Srbijanet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Eni Popov teško pao raskid sa Gojkom Kačarom!

I konačnooo! Ceca pokazala svog dečka!

Ceca – Nebom putuješ, za mene se raspituješ


Nema komentara na “Ceca (ne) putuje u Južnu Afriku sa Kačarom”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump