Čola snima spot za pesmu „Javi se, javi se“!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Zdravko Čolić juče i prekjuče u Novom Sadu snimao je spot za pesmu „Javi se, javi se“ sa novog albuma „Kad pogledaš me preko ramena“.

Miloš Jovanović,

reditelj, prvi put radi sa legendom domaće muzike: „Sada mi je jasno zašto su svi posle saradnje sa Zdravkom puni pozitivnih utisaka. Pokazalo se još jednom da su veliki umetnici obavezno i veliki ljudi.“

Čola je zadovoljan filmskom pričom koja prati pesmu: „Ajde, uzmi, pa se javi, ajde, molim te, ili zovi ili barem šalji poruke…“

– Priča kako smo sinoć bili zajedno, a jutros kad sam ustao, ti se ne javljaš jeste jedna jednostavna životna situacija. Takav je i spot u kojem ja imam samo ulogu pripovedača koji priča kako je sve to bilo, dok mladić i devojka glume tu situaciju – priča Zdravko, kome je ovo drugi spot za novi album, a planira da snimi spot i za pesmu „Poplava“, i to negde na Savi.

– Ovo je priča sa srećnim krajem – objašnjava reditelj i dodaje:

– Reč je o slučajnom susretu momka i devojke i jednoj provedenoj noći. Njihova veza postaje mnogo ozbiljnija sutradan zahvaljujući čarima mobilne telefonije. Ovo je i priča da nijedna veza nije slučajna i da nekada male stvari lako postanu velike i značajne. Poruka je da će vam se snovi ispuniti samo ako to jako želite – priča Miloš Jovanović, vlasnik „Hammer produkcije“, koja sa kućom „Visionteam“ radi spot. Sve se radi veoma ozbiljno, kao igrani film, pa produkciju čini čak 30 ljudi.

Zdravko je svoje snimio, a do kraja nedelje biće završen i deo u kom mladić i devojka glume.

Priča se da će u spotu zaigrati bivša mis Srbije Bojana Vujadinović, ali Zdravko kaže da ništa ne zna o tome:

– Režiseri određuju koja će manekenka ili glumica igrati u spotu. Ja se ne bavim time. Ne bih ni mogao da se odlučim jer ima mnogo lepih devojka! Verovatno bih se zaustavio na nekoj autobuskoj stanici i sve ih pozvao na snimanje spota. Ili bi angažovao neku medicinsku sestru, službenicu u banci… što da ne? – priča Čola i ističe da nikada nije dovodio svoje poznanice i prijateljice da glume u spotu.

Pesma „Javi se, javi se“, koja zvuči baš morski, i jeste nastala na moru, otkriva nam Čola.

– Komponovao sam je na Krfu, na plaži uz gitaru. Dok sam svirao, pevušio sam „a-bi-bi, a-bi-bi“. Kasnije je Marina Tucaković to promenila u „Javi se, mače“, pa je u saradnji sa Bajagom pesma dobila konačan naziv: „Javi se, javi se“.

Poslušajte pesmu:

https://www.youtube.com/watch?v=ltwB11duyCo

Meni se dopada, a tebi? :-)

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pogledajte Rijanin novi spot za pesmu“ Te Amo“!

Nataša snima spot za pesmu „Dve u meni“

Čola snimio spot za pesmu „Pamuk“


Nema komentara na “Čola snima spot za pesmu „Javi se, javi se“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump