Dejan će oženiti Radu Radenović?

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Crnogorski biznismen Dejan Milić odlučio je da zaprosi voditeljku Radu Radenović, zbog toga što mu je podarila naslednika.

Prsten na Radinoj ruci osvanuće čim se biznismen zvanično

razvede od svoje prve supruge, a živeće u stanu koji će kupiti na ime novorođenog Petra.

Iako je o već bilo govora o tome da je Dejan kupio voditeljki stan na Novom Beogradu, u zamenu za ćutanje, Press piše da je Rada do sada živela u iznajmljenom stanu.

“Nije tačno da joj je kupio stan, već ja Rada do sada bila podstanar. Dejan je veoma srećan što je dobio sina, prijateljima je rekao da će zaprositi Radu i da će u Beogradu kupiti stan, koji će biti na sinovljevo ime. On je zbog veze sa Radmilom imao velikih porodičnih problema – žena ga je ostavila i preselila se u novi stan, ali još nisu razvedeni”, kaže izvor Pressa.

Iako Dejan nije posećivao Radu dok je bila na održavanju trudnoće na Ginekološko-akušerskoj klinici u Višegradskoj, to je učinio juče. Rada je juče trebalo da napusti porodilište, ali je vreme izlaska pomerala nekoliko puta jer nije želela da je paparaci uslikaju.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rada Radenović rodila sina

Dejan Milić potvrdio da je dobio sina sa Radom

Dejan Milić: Neću živeti sa Radom u Beogradu


2 komentara na “Dejan će oženiti Radu Radenović?”

  • Anonimni
    6 marta, 2010, 14:59

    Laugh

  • Anonimni
    6 marta, 2010, 15:01

    jadan on

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump