Divna Karleuša uzela emisiju Irini

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Divna Karleuša, mama pop dive Jelene i bivša učesnica „Veliki brat VIP“.

Preuzela je da vodi emisiju koju je pre toga dugo pripremala Irina Radović,

saznaje „Alo!“ iz krugova bliskih produkciji „Emoušn“.

Naime, ta produkcijska kuća pripremala je emisiju koja je po koncepciji najsličnija šou programima Opre Vinfri i Tajre Benks, a voditeljska uloga planirana je za Radovićevu.

– Za svaki novi projekat, producent je dužan da uradi pilot-emisiju koju će ponuditi emiterima. Međutim, iako su za novi projekat urađena čak tri pilota, producent nije bio zadovoljan. Zbog toga su još pre ulaska u kuću Velikog Brata pregovarali s Divnom, koja je u načelu pristala, ali će ovih dana pregovore privesti kraju. I Karleuši je dobro došlo da se medijski aktivira pre toga i pošto je učešćem u rijaliti programu pokupila simpatije publike, očekuje se da će emisija biti pun pogodak – rekao je za naš list dobro obavešteni izvor.

Do komentara Divne Karleuše na pitanje da li će preuzeti emisiju prvobitno namenjenu Irini nismo uspeli da dođemo. Ono što je sigurno i što je i potvrdila za naš list je da priprema autorsku emisiju.

– Smišljam emisiju poput šoua Opre Vinfri, pošto slično izgledamo – rekla je uz smeh Divna za „Alo!“.

Pozvali smo i Irinu Radović, kojoj smo postavili isto pitanje, na šta nas je ona uputila na svoju produkcijsku kuću „Emoušn“.

– Već duže vreme se planira taj šou, a sva bliža obaveštenja vam može dati naš PR menadžer Marinela Kvapil, tako da se njoj morate obratiti za odgovor. Ja mislim da je sve to još na dugačkom štapu – ljubazno je objasnila Radovićeva.

Marinela je, kada smo je pozvali, rekla da joj imejlom pošaljemo pitanja, ali odgovor do zaključenja broja nije stigao.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Divna Karleuša na dijeti zbog nove TV emisije

Divna tetovaža moje majke Divne Karleuše!

Bivši Divne Karleuše smuvao zečicu


Nema komentara na “Divna Karleuša uzela emisiju Irini”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump