Dragan Kojić Keba opljačkan!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Folk pevaču Draganu Kojiću Kebi u četvrtak je obijena kuća na Bežanijskoj kosi.

I tom prilikom su provalnici odneli sef u kojem je pevač čuvao dragocene stvari.

Čitava pljačka je,

kako se može zaključiti, odrađena planski jer je izvedena između dva sata po podne i ponoći, u vreme kada u kući Kojića nije bilo nikoga.

– Keba i njegovi članovi porodice nisu bili kod kuće gotovo čitav dan, a lopovi su očigledno bili upućeni u celu situaciju i iskoristili priliku da uzmu najvredniju stvar, a to je sef u kome su se nalazile veoma dragocene stvari. Zanimljivo je da ništa drugo nije odneto iz vile, te je jasno da je upravo taj sef bio jedino što su i želeli da ukradu. U pitanju su očigledno profesionalci, a i po svemu sudeći sarađivali su sa nekim ko je bio blizak porodici Kojić, jer su unapred znali da će kuća biti prazna, a akciju su izveli i pored nekoliko kamera i sigurnosnih alarma koji se nalaze u kući i van nje – rekao je za naš list izvor blizak pevaču.

Iako nije mnogo smeo da priča o detaljima, folk pevač je potvrdio da je opljačkan.

– Nažalost, moram da kažem da je tačno. Ne smem da pričam o detaljima jer verujem našoj policiji i pretpostavljam da će ubrzo otkriti ko je to uradio. Kako su mi rekli tokom istrage, ovo se vodi kao teška krađa, tako da vas molim da me razumete što ne mogu da vam otkrijem više. Živim na Bežanijskoj kosi 15 godina i ovako nešto mi se nije desilo. U šoku sam. Tačno je da u kući nije bilo nikoga i to je očigledno razlog što se ovako nešto i dogodilo – rekao je Keba za naš list i tako indirektno potvrdio da postoji sumnja da je neko dojavio provalnicima da je kuća prazna.

Kako su provalnici uspeli da isključe alarme i sve sigurnosne naprave koje su bile ugrađene u kući pevača, naknadno će se saznati. Policija trenutno vrši uviđaj i o tome kolika je šteta naneta ovom provalom.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Prvi čovek Formule 1 pretučen i opljačkan!

Brena i Keba sami se šminkaju!

Vidić: Keba je ološ! Keba: Ko je Vidić?


Nema komentara na “Dragan Kojić Keba opljačkan!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump