Džoni Dep odoleo čarima Anđeline Džoli

Vanesa Paradi može da odahne, jer joj se neće desiti isto što i Dženifer Eniston.

Pišu američki tabloidi koji su saznali da se Anđelina Džoli ipak neće smuvati sa Džonijem Depom

na snimanju zajedničkog filma.

Budući da prelepu glumicu prati reputacija opasne zavodnice, čim se saznalo da će snimati ’The Tourist’ sa jednim od najseksipilnijih muškaraca današnjice, svetski mediji pokrenuli su priču o mogućoj romansi. Ubrzo je Dep podgrejao glasine izjavama da je Anđelina ’slatkiš’ i da ga je ’potpuno očarala’, a ni Džolijeva navodno nije ostala imuna – prema pisanju nekih novina, redovno je smišljala načine da provodi vreme nasamo sa kolegom.

Ipak, njihov odnos ostaće strogo profesionalan, što je objasnio i Džoni Dep, koji sa Anđom nije pronašao odgovarajuću hemiju.

„Verujte mi, ljubljenje sa Anđelinom Džoli pred kamerama je najmanje uzbudljiva stvar koju ću uraditi ove godine,“ rekao je glumac, kom bi navodno kao filmska partnerka više odgovarala Helen Miren.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Džoni Dep i Anđelina Džoli uskoro u vezi???!

Anđelina Džoli snob – Džoni Dep dosadan

Da li će se Anđelina i Džoni Dep smuvati?!


Nema komentara na “Džoni Dep odoleo čarima Anđeline Džoli”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump