Era: Razmišljam da tužim Lepu

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Rijaliti program „VIP Veliki Brat“ se završio, ali se strasti ne stišavaju i po svoj prilici će se učesnici sastati još jednom, ali ovog puta pred sudom.

Naime, Anabela,

Lepa i Boki su najavili tužbe protiv Ere.

– Odazvaću se na svaki poziv, naravno, ali ne razumem ništa. Ja sam mislio da je svima jasno da je to samo šou, igra, a izgleda da su učesnici ozbiljno shvatili sva dešavanja u kući – kaže za „Alo!“ Era i dodaje da se jedino izvinjava Anabeli.

– Nisam rekao da je bilo seksa između nje i Mladena i izvinjavam se ako je tako shvaćeno. Da je bilo poljubaca i emocija, to su i gledaoci videli, a sve ostalo nisam video tako da ne znam da li su vodili ljubav. Ali, ako ćemo ići tom logikom, onda bi ja trebalo da tužim Lepu Lukić što je moj polni organ nazvala „čevapčićem“ ili Bokija koji mi je rekao da „nemam mu*a“. Ja sam i tada smatrao da je to deo igre, a to i sada mislim – kaže Ojdanić.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB: Era smenjen, novi kapiten je Anabela

Lepa Lukić: Tužiću Eru!

Ana Bebić: Era uvredama skreće pažnju


Jedan komentar na “Era: Razmišljam da tužim Lepu”

  • Anonimni
    12 marta, 2010, 7:06

    Auuu, dok je nepismenih konzumenata, ovi pedofili ce i dalje prodavati bljuvotine.. Grin Grin Razz Big Smile

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump