Farma: Depresivni Gagi kuka za Anabelom

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Frontmen grupe “Fanki Dži”, Gagi Đogani veoma je depresivan u poslednje vreme, pa čak razmišlja i da napusti “Farmu”.

Gagi se nedavno požalio Zorici Brunclik

da mu je veoma teško da se uklopi sa ostalim “seljacima”, jer ni sa kim nije pronašao zajednički jezik.

Otvarajući dušu pevačici, bivši Anabelin suprug rekao je i da još uvek ne može da se oporavi od razvoda, te da ga je ona “skroz ukopala”.

“Nisam ljubomoran na Mladena. Ne mrzim ga, želim da ona bude srećna. Ali, ona je mnogo naivna”, pričao je Zorici i dodao: “Kada se Anabela zaljubila u tog prvog momka, došla je i rekla mi da misli da bi trebalo da podelimo sve što je stečeno na 60-40, od čega bi njoj išao veći deo. Kada sam je pitao zašto tako, ona mi je rekla: Pa tako mi je momak predložio”, ispričao je Gagi zbog čega je smatra naivnom i povodljivom.

Denser inače veoma često priča o Anabeli, pa je tako u jednom razgovoru sa Irenom Ibrahimović obelodanio da je njegov nekadašnji prijatelj Dalibor Radoičić alijas Dača Dak nasrnuo na Anabelu, dok su još bili u braku.

“Bio mi je najbolji drug i svašta smo prošli zajedno i onda mi Anabela kaže, hvala bogu, tek posle deset godina, tajnu koja me je šokirala. Kada sam priznao Anabeli da sam je prevario, ona mi je ispričala da ju je pre nekoliko godina, dok sam ja bio u kupatilu, Dača spopao u našem dnevnom boravku. Pokušao je da je na silu poljubi, što je ona odbila poručivši mu da to ne sme da mu se ponovi. Kada mi je to ispričala bio sam razočaran, nisam želeo da ga više vidim. Međutim, sada bi mi bilo drago da ga ponovo sretnem”, rekao je Gagi, koji je po odlasku Irene sa „Farme“ izrazio želju da i on napusti šou.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Gagi opet plakao za Anabelom?!

Farma: Gagi otkrio da je na “Farmi“ zbog duga

Gagi priznao: Tukao sam Anabelu! /video/


Jedan komentar na “Farma: Depresivni Gagi kuka za Anabelom”

  • iva
    30 avgusta, 2010, 21:13

    pa tako mu i treba

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump