Farma: Maca uspeo da posvađa Milenu i Nemanju

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Dragan Marinković Maca uspeo je da baci seme razdora između “Grandovih” zvezda Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića.

Ali kako to obično biva,

kod svađe je najslađe pomirenje. “Romeo i Julija” sa “Farme” sporečkali su se kada je Maca rekao Mileni da se druži sa pacerima, u čemu ga je Nemanja podržao.

Pevačica se nakon toga naljutila na svoju jaču polovinu, pa ga je jedan deo večeri bojkotovala, a kada je počela žurka, odlučila je da to raspravi nasamo sa njim.

Njih dvoje su se iskrali i zaključali u kupatilu, gde su ostali više od dva sata, nadajući se da niko od alkoholom omamljenih farmera neće shvatiti da ih nema.

“Golupčići su u toalet utrčali besni, a nakon dva sata “iscrpljujućih pregovora” izašli sa osmesima od uva do uva”, posvedočio je izvor “Kurira”.

Šta su radili van domašaja kamera, nije teško zaključiti, mada su njih dvoje svoje cimere uveravali kako su samo sedeli pored bureta za tuširanje i pričali.

Inače, kako stvari stoje, “Farma” će izroditi još nekoliko parova. Iako ljubavne varnice još nisu sevnule, Ivan na sve načine pokušava da spoji Gagija i Irenu, a Maca se trudi oko Sajka i Mirjane.

https://www.youtube.com/watch?v=1Ktf7aL9Ly0

Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Sluge su Dragana i Maca!

Maca počeo da naplaćuje intervju!

Farma: Milena nagovara Nemanju na seks!


2 komentara na “Farma: Maca uspeo da posvađa Milenu i Nemanju”

  • edidhfihfifhi
    25 marta, 2010, 19:27

    e maca

  • natasa
    29 marta, 2010, 13:04

    u jebo majku

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump