Farma: Raka fizički nasrnuo na Dejana /video/

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Prve muške suze na “Farmi” potekle su iz očiju voditelja Dejana Stankovića, nakon fizičkog sukoba sa političarem Rakom Radovićem.

Svađu je započeo Raka,

ljut što je Dejan pobedio Ivu u duelu.

Voditelj je dodatno iritirao ukućane, šetajući po kući sa krunom na glavi i ogrnut kraljevskim plaštom, pa ga je Raka nakon kraće verbalne rasprave, gurnuo laktom i stao mu na plašt. Dejan je pao na zemlju i u momentu počeo tako da vrišti, da su svi ukućani zanemeli i potrčali ka njemu.

“Ma nije mu ništa”, govorio je Raka, dok je Dejan plakao poput deteta. Nakon ovog incidenta, voditelj se požalio kamermanima: “Ja ovde nikome ne želim ništa loše, nikome ništa loše nisam uradio. Teško mi je palo što se to desilo, ja nikoga nisam isprovocirao. Prema svima sam fer i korektan, nikoga nisam dirao, niti sam nešto loše uradio”, grcao je Dejan, gušeći se u suzama.

U ime produkcije Televizije “Pink”, koja realizuje šou, portparolka Maja Govedarica ispričala je za “Blic” da će produkcija narednih dana odlučiti kako će sankcionisati taj čin.

“Svi fizički oblici ugrožavanja na farmi se kažnjavaju i za svaki takav postupak postojaće sankcija. U narednom periodu produkcija će odlučiti kako će tretirati Rakin postupak”, ispričala je Maja.

Dejan je, inače, najneomiljeniji farmer, a neposredno pred Ivino ispadanje priznao je da je njegovo ponašanje samo foliranje i da većinu stvari radi namenski.

Inače, Zorica Brunclik je nova gazdarica Farme, a za svoje sluge je odabrala Miloša Bojanića i Indi, koja se sama prijavila. Zorica je odlučila da na „Farmi“ zavede red, a njen prvi zadatak bio je da pomiri Dejana i Raku, koji su se na njeno insistiranje izljubili.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 5 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Miloš opet gazda, Nemanja plakao!

Farma: Gagi otkrio da je na “Farmi“ zbog duga

Zorica na farmi s pink kučetom!


5 komentara na “Farma: Raka fizički nasrnuo na Dejana /video/”

 • Anonimni
  23 marta, 2010, 20:27

  tipicno za politicare. bahati i bezobrazni. treba ih istrebiti Female Fighter Female Fighter Female Fighter

 • dejan Zemunac
  24 marta, 2010, 1:18

  Raka je govedo kakvog svet jos nije video!!!!!Da sam ja unutra naucio bih ga lepom ponasanju!

 • sasa
  24 marta, 2010, 6:43

  raka je pravi Evil Grin

 • edidhfihfifhi
  27 marta, 2010, 12:28

  djubre je ovaj raka Female Fighter

 • S. G.
  1 maja, 2010, 11:36

  Zemunac mogo bi samo da mu popusis kurac, kao i sve ostali!!!!!
  A ti anonimnu nauci prvo srpski jezik pa se onda javi ovde!!!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump