Farma: Stigli novi farmeri!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Voditelj “Sitija” Vladimir Stanojević, “Zvezda Granda” Biljana Sečivanović i “najlepša devojka Beograda” Milica Nastić postali su novi stanari Farme.

Iako se šuškalo da će

novi stanari ući sa određenim zadacima na “Farmu”, voditelj Ognjen Amidžić je demantovao te navode.

Inače, poslednja izbačena “seljanka” Irena za novog gazdu izabrala je Miloša Bojanića, koji je jedva dočekao da se revanšira Zorici Brunclik za prethodnu nedelju i odmah je postavio za slugu.

Pevačicu je ovo prilično iznerviralo, pa je zahtevala od novog gazde da joj kaže ko mu je predložio da nju odabere. Miloš je prvo izbegavao odgovor, ali je na kraju rekao „da je to tražila većina farmera“.

Štalu će sa Zoricom deliti Nemanja, jer je “ponajmanje zainteresovan za održavanje imanja”.

Bojanić je rešio da zavede red na farmi, uvodeći sistem rada prema kojem će, kako kaže, sve da funkcioniše savršeno. Sklad je počeo onog trenutka kada su na Farmu ušli novi takmičari, ali i Toma Jovanović, koji je sa svojim Pantersima bio zadužen za atmosferu i muziku na tradicionalnoj žurki ponedeljkom.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Sluge su Dragana i Maca!

Farma: Gazda Firči postavio za sluge Miru i Miloša

Farma: Ispao Vlada Stanojević!


Nema komentara na “Farma: Stigli novi farmeri!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump