Farma: Zašto se svađaju i koliko su plaćeni?

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Treća nedelja na Farmi počela je očekivano – svađom. Nakon što je odslužio svoju nedelju u štali kao sluga.

Miloš Bojanić postao je Gazda i odmah rešio da uzvrati

uslugu prošlonedeljnoj Gazdarici Zorici. U isto vreme, Nemanji i Mileni nikako „ne cvetaju ruže“ u vezi…

Nominaciju za potencijalni duel Zorica nije prihvatila „damski“. „Nek ti moj post služi na čast“, rekla je Zorica Milošu. „Samo da znaš, ja te neću služiti“, dodala je pevačica na šta Miloš nije reagovao. Bar ne odmah…

https://www.youtube.com/watch?v=aC2dG054hT8

Kasnije, nakon ovonedeljnog odabira sluga i Leonovog napuštanja imanja, Bojanić je šaputao sa Majom Odžaklijevskom. „Ja sam bre milioner i ona mene prošle nedelje stavi u štalu!? Kakav je to način? Ja se nisam ljutio…“, rekao je Miloš.

Iste večeri kada su se „zakačili“ gazda i sluga, zakačili su se i Milena i Nemanja. Ponovo. Ovog puta razlog je bio taj što Milena nije pomogla Nemanji da prenese posteljinu u štalu.

Nemanja je ljutito krenuo da izađe iz kuće, gde se nedavno „uselio“ Milenin bivši dečko Vladimir Stanojević, a Milena je trčala za njim.

„Nisam videla gde si, mislila sam da si otišao do WC-a, ja sam te čekala…“, pokušavala je Milena da se „opere“ pred Nemanjom. Pevač ju je, kao prošlog puta, grubo odgurnuo i krenuo put štale na počinak.

„Ako misliš da sam kriva za nešto, misli“, pokušala je još jednom Milena da razgovara sa svojim dečkom, ali je Nemanja ostao neumoljiv. „Mnogo si ti jaka na rečima. Mislim da si kriva i eto!“.

Dok se farmeri svađaju oko odabira sluga, „funkcije“ koja ih sve očekuje tokom trajanja rijalitija, mnogi „napolju“ se pitaju zašto, kada je poznato da za svo to „maltretiranje“ dobijaju honorare. I to kakve.

„Blic“ piše da će Marija Šerifović za svoj boravak na imanju u Lisovićima dobiti iznos u visini nagrade rijalitija – 100.000 evra!. Nešto lošije prošla je služavka Zorica Brunclik sa 80.000, Firči 70.000, Raka i Maca po 30.000 evra.

Manje poznati farmeri dobijaju „hiljadu – dve“ nedeljno – Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović dve hiljade evra, a Nikola Sarić, Mirjana Božović i Dejan Stanković hiljadu.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maca gazda, Nikola i Milena sluge! /video/

Farma: Svađa Milene i Dragane u štali!/video/

Farma: Sluge su Dragana i Maca!


2 komentara na “Farma: Zašto se svađaju i koliko su plaćeni?”

  • Andja
    4 maja, 2010, 15:41

    Confused Sto ne izbace Dragancuru,bas me nervira!!

  • Razocarali su me svi farmeri
    27 maja, 2010, 1:16

    Fcsmkt No

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump