Gagi priznao: Tukao sam Anabelu! /video/

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Taman kada je Đole Đogani izašao u javnost sa rečima da je njegov brat Gagi ušao na „Farmu“ kako bi pokazao da nije nasilnik.

Lider grupe „Funky G“ priznao je da mu se

često dešavalo da digne ruku na svoju bivšu suprugu Anabelu. Ipak, kako bi se opravdao pred Milenom i Nemanjom, kojima je ispričao za svoje nasilničko ponašanje, rekao je da se ni Anabela nije libila da udari njega.

“Ko nije udario ženu…tukao sam ja nju, tukla je ona mene…tukli smo se. Ja stolicom, ona stolicom…”, otvorio je dušu Gagi pred milionskim auditorijumom.

Na njegove reči, Milena i Nemanja su pogledali jedno u drugo, iskrao im se i osmeh, a onda je Grandov pevač prokomentarisao: “Ekstra!”

Mileni baš nije bilo prijatno što je Nemanja odobrio takvo ponašanje, ali pre nego što je ona stigla bilo šta da kaže, Gagi je dodao:

“E, a onda preovlada taj balkanski mentalitet kod ostalih, i onda ispadne da smo samo mi muškarci krivi”, završio je bivši Anabelin suprug svoje izlaganje.

https://www.youtube.com/watch?v=iXPRI3n90sI

Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Gagi priznao da je tukao Anabelu /video/

Gagi molio Anabelu da mu se vrati!

Farma: Depresivni Gagi kuka za Anabelom


2 komentara na “Gagi priznao: Tukao sam Anabelu! /video/”

  • Anonimni
    20 aprila, 2010, 20:40

    NIKAD NEMOJ ANABELA DA SE VRATIS SAD SI NASLA PRAVOG MOMKA I NE ISPUSTAJTE SE IZ XAGRLJAJA IZ TE ISKRENE I ZDRAVE LJUBAVI…SVA PODRSKA..POZZ Heart

  • Anonimni
    23 aprila, 2010, 15:02

    hehehehhehheh Jump

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump