Gori vatra između Saše Popovića i Slađane Milošević

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Prepucavanje koje je počelo u emisiji “Da, možda ne” između Slađane Milošević i Saše Popovića nastavlja se po novinskim stupcima.

Direktor “Grand produkcije”

je ipak stišao strasti, otkrivši da je bio zaljubljen u jugoslovensku rok pevačicu, ali je učinio i nešto vrlo neobično – pozvao je na saradnju.

Jasno je da “Grand” nikada nije poštovao rok kulturu, pa je ova ponuda iznenadila i samu Slađanu, koja mu je odgovorila:

“Doći ću u “Grand”, ali pod uslovom da Popović u nekoj od emisija odvoji prostor za predstavljanje umetnika pop rok muzike koji bih ja uređivala. Iako je Sašin poziv došao kao posledica žučne rasprave, njegovo prihvatanje mog predloga bilo bi svojevrsno izmirenje. Moja “ozlojeđenost” se pretvorila u “ljubav” prema direktoru “Granda””, otkrila je kraljica srpskog roka za “Alo”.

Ukoliko Popović pristane na ponudu Slađane Milošević, ovo bi predstavljalo pravu revoluciju, a na priznanje nekadašnjeg člana “Slatkog greha” da je bio zaljubljen u nju, pevačica odgovara:

“Saša je sjajan dečak koji čuva svoje mladalačke fantazije. U tome nema ničeg lošeg”, zaključila je Slađana, koja je na Popovićevu konstataciju da nosi papagaja na glavi, rekla:

“Papagaja ne skidam. Ukoliko budem došla kod Saše, sa sobom ću povesti i majmuna. Možda bi Saša mogao da nabavi neku životinju da ga odbrani od nas. Ni meni se ne dopada njegova frizura. Možda bi i on mogao da se ofarba ili stavi periku”, rekla je Slađana za “Alo”.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Braja: Saša Popović stvara lažne zvezde!

Saša Popović: Milana bih vratio u „Grand“!

Da li JK želi da postane kopija Slađane Milošević?!


3 komentara na “Gori vatra između Saše Popovića i Slađane Milošević”

 • srdjan
  25 marta, 2010, 20:05

  Sale nedaj se svaka ti cast razbio si Sladju u emisiji kod Olje na RTS Clap

 • miki
  25 marta, 2010, 20:07

  bravo majstore bila nekad Sladja nedaj svoje zvezde.

 • cupa
  15 aprila, 2010, 19:09

  Srdjane, Miki,ne daj se pise odvojeno… Toliko o pismenosti Grand-ovaca…. Razz Sve sto je Sladjana izjavila tokom emisije na Sasin racun,realno je…. Uzasno je koliko nasa nacija zatupljuje zahvaljujuci njemu, Farmi…. Da ne nabrajam!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump