Irina Radović sama i na Arsinoj žurki!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Pobednik poslednjeg serijala „Veliki brat“ Vladimir Arsić proteklog vikenda se u jednom beogradskom klubu pojavio kao specijalni gost.

Pa je okupljene

posetioce do ranog jutra uveseljavao muzikom. U društvu devojke Danice Kordić, te svojih dojučerašnjih cimera iz kuće blizanaca Enisa i Admira, Seksi Sandre, nekih učesnika „Survivora“, kao i nekolicine prijatelja, Arsa je do dva sata posle ponoći uživao, da bi se potom prihvatio posla i doveo atmosferu do usijanja. Iako je došla bez supruga Save, voditeljki Irini Radović, kako piše „Alo!“, to nije predstavljalo problem, pa je tako sa družinom iz „Velikog brata“ uživala. Bivša ukućanka Mirjana Stamenić, poznatija kao Mira Tanga, prošetala je novu frizuru, tačnije, iz plave prešla je u crvenu boju kose, jer, kako je u šali rekla prijateljima, ne želi da je više na prvi pogled doživljavaju kao glupu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Irina opet srećno zaljubljena!

Irina i Savo Radović pred razvodom?!

Sava Radović: Ćerka Iskra liči na mene


Nema komentara na “Irina Radović sama i na Arsinoj žurki!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump