JK odabrala igrače za svoj koncert!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Audicija za igrače, koji će svoje umeće pokazati na koncertu Jelene Karleuše „All About Diva“ 15. maja u „Beogradskoj areni“, održana je sinoć.

U zemunskoj hali

„Pinki“. Jelenin koreografski tim je na osnovu pristiglih prijava napravio uži izbor od nekoliko stotina kandidata koji su sinoć pokušali da dobiju svoju šansu da se iskažu na sceni. Na audiciji koja je počela u 19 sati, a trajala do kasno u noć, Jelena, njen koreograf Aleksa Raifović, kreator Darko Kostić i ostali saradnici ocenili su plesna umeća svih mladića i devojaka, te odabrali najbolje. Njih očekuju naporni treninzi, veoma zahtevne koreografije, ali i fenomenalni kostimi, sjajna scenografija i prilika da ih svetla „Arene“ pred hiljadama posetilaca obasjaju zajedno sa Jelenom Karleušom.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


JK i „Šoumaster“ traže igrače za koncert

JK će poslati igrače u karantin

JK: Poklanjam Seki dve karte za koncert


Jedan komentar na “JK odabrala igrače za svoj koncert!”

  • Anonimni korisnik
    10 marta, 2010, 10:54

    Britasevic Starving Heart Shame

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump