Kako da je pretvorite u seks BOGINJU

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Za razliku od muškaraca kod kojih do seksualnog uzbuđenja može doći za svega nekoliko trenutaka, ženama za to treba nešto više vremena.

Muškarci koji znaju

da izazovu vrhunsko uzbuđenje kod žena, iskusili su odlična seksualna druženja. Sa ženama samo treba znati, a ako dosad niste toliko pažnje posvećivali njenom uzbuđenju, vreme je da se upustite i u tu avanturu.

Seksi atmosfera

Žene je puno lakše omesti nego muškarce. One čuju razne zvukove, lako uočavaju sitnice, a imaju i osetljiv njuh. Sve to im odvlači pažnju koja bi u potpunosti trebalo da bude posvećena vama. Ako želite istinski da uživate sa svojom partnerkom u seksu, morate da stvorite seksualnu atmosferu. Drugim rečima, delujte preventivno i uklonite sve ono što bi njoj moglo da odvuče pažnju. Obratite pažnju i na rasvetu, ali i na seksi muziku.

Duga predigra

Iako zvuči kao kliše, činjenica je da žene obožavaju predigru. Dakle, umesto da odmah navalite na njene grudi, guzu i klitoris, najpre je malo mazite i ljubite. Posvetite pažnju njenom licu, ali i drugim delovima tela koje inače možda zanemarujete. Što više odlažete susret sa njenim međunožjem i grudima, ona će biti sve uzbuđenija i željno će očekivati vaše prve poteze.

Slatki poljupci

Žene uživaju u poljupcima, a slina koja se razmenjuje podstiče izlučivanje hormona koji izazivaju seksualno uzbuđenje. Najbolji poljupci su oni koji iznenađuju, a to znači kombinacija nežnih i strastvenih poljubaca. Najbolje je krenuti sa laganim dodirivanjem usana koji bude početnu strast, a tada možete da pređete i na žešće poljupce koji će probuditi vatru u njenom telu.

Komplimenti

Kada je reč o fizičkom izgledu, većina žena je nesigurna. Kako bi se potpuno opustile, što je preduslov za vrhunsko uzbuđenje, žene moraju da osete da su partneru privlačne. To znači da ćete morati da joj jasno date do znanja da je smatrate predivnom i da obožavate njeno telo. Ponavljajte joj to svaki put. Takvi komplimenti daće joj samopouzdanje koje garantovano podstiče njeno uzbuđenje i uživanje u seksu.

Podstaknite njenu maštu

Žene imaju bujnu maštu, a ne nedostaje im ni seksualnih fantazija. Problem je, međutim, što su stidljive. Dakle, prvi korak je da pobedite njihovu sramežljivost. Najpre im pažljivo otkrijte svoje fantazije, a potom ih podstaknite da vam otkriju svoje. Već i sam razgovor o takvim temama žene uzbuđuje. Omogućite im sigurno okruženje u kojemu će se moći da se otvore, a nije na odmet i da pokažete oduševljenje njenim seksualnim fantazijama. Kada probijete sve barijere, prepustite se jednoj od vrelih fantazija.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seks u punoj kući? Da, moguće je

Kako prepoznati dobrog ljubavnika?

Kako da vam kondom ne pokvari sex?!


3 komentara na “Kako da je pretvorite u seks BOGINJU”

 • Anonimni
  21 maja, 2010, 13:01

  Smile ….da, da na pocetku moje veze sa muzem bilo je sve…fantasticno, imoli smo sex do pred porod…………….ali posle,,,,,,nista, osjecala sam se kao baba od 65 god, ni da me ljubi kao nekad, ni miluje, nista…………. imam 29 god i jako sam privlacna, ali ne i njemu,,,,,,,,,,,,,,,
  pojavio se neko…… i sa svim mojim kompleksima koji su se rodili u te cetiri godine vise nego srednje opstipacije…….. probudio u meni sve ono sto je nekad bilo, ponovo sam lijepa, sexi, mastovita, mlada………………………..
  a kako, ……………….
  od njegovih njeznih dodira lica, milovanja kose, njeznih poljubaca …………………pa do svega sto immao sad, a imamo………bez imalo stida …….da, da i mladji je od mene, a i od mog muza citaih 14 god………………
  nije do mene,
  Angel

 • saas
  14 juna, 2010, 16:22

  nije tacno

 • satan
  7 septembra, 2010, 19:43

  budale…

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump