Kako prepoznati dobrog ljubavnika?

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Koje su osobine odličnog ljubavnika? On dobro poznaje žensko telo i pažljivo posmatra njene reakcije tokom seksa. Rezultat je obostrani vrhunski užitak.

Kako najbolje

zadovoljiti ženu u seksu? Saveta je bezbroj, ali postoji nekoliko osnovnih metoda koje će od vas učiniti odličnog ljubavnika. Pročitajte i priuštite sebi i partnerki vrhunsko zadovoljstvo.

Vreme za otvaranje

Većina žena se odlučuje na seksualni odnos tek kad oseti emotivnu povezanost s partnerom. Zašto? Stručnjaci kažu da ženama treba neko vreme za otvaranje, a tek potom uzbuđenje kreće prema ključnim erogenim zonama. Drugim rečima, ženama zaista treba duga predigra, ali i osećaj sigurnosti i bliskosti.

Posebnu pažnju treba posvetiti grudima

Znate li kada se vaša partnerka uzbudila? Samo joj pogledajte u grudi. Ako su bradavice ukrućene, priča se dobra razvija. Kako biste pojačali njeno uzbuđenje, ali i obostrani seksualni užitak, posvetite pažnju njeim grudima. Ljubite je, mazite, lickajte i grickajte, ali nežno. Ako je želite u potpunosti da je izludite, jednom rukom dodirujte joj donji deo stomaka i lagano prelazite do klitorisa.

Dodirivanje klitorisa

Najveći broj žena orgazam doživljava putem klitorisa. Postoje određene poze u seksu koje ne stimulišu dovoljno klitoris, zato mu posebnu pažnju treba posvetiti pomoću prstiju. Dok ga dodirujete, budite oprezni da ne budete pregrubi. Iako je mnogo lepše da to radi muškarac, ipak to žena može i sama da radi dok se on koncentriše na neke druge delove njenog tela.

Pažljivo posmatranje

Dobri ljubavnici znaju da prepoznaju ženine želje. Ne, oni nisu čarobnjaci, nego samo znaju pažljivo da posmatraju i slušaju ženu. Dodiruju je i slušaju kako reaguje. Ako ispušta zadovoljne uzdahe, oni se zadržavaju na tom delu njenog tela. Za one koji ne znaju, ženu je najbolje ljubiti odozgo prema dole. Dakle, krenite od glave i lica preko vrata, grudi i stomaka pa do genitalija i nogu.

izvor: lepotaizdravlje.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kako da je pretvorite u seks BOGINJU

Suzana Mančić: Dobrog seksa sve je manje!

Opra debelo plaća ćutanje bivšeg ljubavnika


Tagovi: [ , , , ]

Jedan komentar na “Kako prepoznati dobrog ljubavnika?”

  • Anonimni
    29 aprila, 2010, 20:20

    Evil Grin

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump